Sabtu Pertama 2008

Pagi tadi aku ke sekolah sebab ada gotong royong.
Sebagai guru kelas, aku dan pelajar perempuan
dikehendaki membersih dan menghias kelas kami.
Selepas gotong-royong terus balik rumah dan
keluar makan tengahari di KB.
Dlm perjalanan tu ternampak orang jual rambutan.
Terus u turn kereta & beli buah ni. Lama dah tak jumpa.
Sukanyee…

Lepas makan tengahari tu, kami terus ke
Pantai Bisikan Bayu.
Ronda-ronda sambil makan jagung bakar.
Pantai nampak cantik tapi sayangnya dipenuhi
dengan semak dan bangunan yang terbiar.

Sempat snap gambar ni dalam perjalanan balik.

5 Comments (+add yours?)

  1. mama ranggie
    Jan 07, 2008 @ 05:11:00

    kalo di jaga pantai tu mesti cantik kan?

    Reply

  2. Jie
    Jan 07, 2008 @ 07:22:00

    cikgu….leh sy bg pendapat..ape kata comment box ni di set kan pop up new window…sbb nk senang nk tulis komen sambil nengok entry…

    setting > comments > Show comments in a popup window? klik YES.

    save.

    Dekat ke rumah dgn pantai..hari2 ade gambo pantai..bestnya…kita ni nk g pantai kena mandu 2-3 jam…

    Reply

  3. cikgu panji
    Jan 07, 2008 @ 12:06:00

    K.Jie, saya cuba, saya bukan reti sangat.hehe
    Memang rumah dekat pantai, yg paling dekat 15 minit dari rumah.

    Reply

  4. ---> kelat
    Jan 07, 2008 @ 12:29:00

    waaaaaaa… best nyer ghumoh tepi pantaiii… sini tadek pantai pongggg… yg adeeee… hanye lombong2 jerkkkkk… tu pon da abis kene tambokkkk… wat skim perumahan… huhuhu…

    Reply

  5. cikgu panji
    Jan 08, 2008 @ 07:15:00

    Kelat, mai le sini.Ada jawatan kosong… sebagai penolak ombak.Jgn marahhh

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: