Salahkah Saya?

Semua kenalkan?? Benda yang bawah tu menjadi ranggup tertanggal dari tempat yang sepatutnya. Nak kena lekat balik ke?? Setakat ni saya simpan je. Kalau ada polis/JPJ yang tahan, akan ku tunjukkan kepadanya. Hehehe

5 Comments (+add yours?)

  1. Jie
    Feb 25, 2008 @ 11:03:00

    Kereta suami kakjie pun roadtax dia tanggal mcm ni la…sbb berjemur tengah panas hari².

    Kalau yang pesen dulu tu, dia jadi pudar..pernah kena tahan dgn polis dia suruh p JPJ cetak yg baru..uiikkk………kita juga yg salahkan..

    g cetak baru..

    kena g opis hour…mcm mana nk tinggal site.

    kena bayar charge utk cetak baru..kita juga kena keluar duit

    kena beratur panjanggggggggggg kat JPJ tu walau urusan dia 2-3 minit je…

    Reply

  2. Fauziah
    Feb 25, 2008 @ 11:11:00

    Pelik kan camne benda tu leh jadi rangup gitu. Patutnya benda tu kenalah kukuh sebab kita bayar bukan sikit. Kalu rangup macam keropok tu salah kita ke? Bila pi JPJ sah kena bayar lagi. Nyampah nya…

    Reply

  3. Ira
    Feb 25, 2008 @ 13:42:00

    Kete husband ira pun sama…siap tertanggal & hancus. Ira pun guna kreativiti sendiri, tampal ngan salotape…hiii…hiii
    Mmg roadtax yah JPJ wat nie tak de kualiti langsung..

    Reply

  4. mama ranggie
    Feb 26, 2008 @ 03:06:00

    mama selotipkan die aje…memang selalu mcm tu…

    Reply

  5. shakirah
    Feb 26, 2008 @ 04:53:00

    Salam to cikgu panji.. Ahaaa…bleh jadi rangup cam kropok la plak… hehhee….bulan april nih , kene save bajet nak renew roadtax..:)

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: