Jom Kita Kenali Pokok Ajaib

Rupa pokoknya

Buahnya hijau dan berubah merah apabila telah masak.
Ajaibnya? Selepas makan buah ini,
semua makanan menjadi manis hatta mempelam muda sekali pun.

9 Comments (+add yours?)

  1. echah_syed
    Mar 14, 2008 @ 15:42:00

    tak pernah nmpk laa 😦

    Reply

  2. cikgu panji
    Mar 15, 2008 @ 05:33:00

    Combi, Yang tak pernah nampak le nak tunjuk….Jgn marah…

    Reply

  3. The Chambers of Mohd Hisham Nazir
    Mar 17, 2008 @ 15:19:00

    pokok apa?

    Reply

  4. cikgu panji
    Mar 18, 2008 @ 06:37:00

    Namanya pokok ajaib. Kat tempat lain tak tahu panggil apa. hehe

    Reply

  5. dubuk_jantan
    Apr 06, 2009 @ 02:26:00

    aku baru je beli pokok ni 2 bulan lepas.. mula-mula mmg tak percaya cakap cina yang jual pokok nii… tapi bila aku dah cuba, baru aku betul2 percaya…. skrg nii aku tgh tunggu pokok kat rumah aku tu berbuah, aku nak bagi kawan2 aku test pulak… tapi for sure, buah nii mmg sedap walaupun dia kecik aje…

    Reply

  6. IRTIQ@ photography
    Jul 13, 2009 @ 04:49:48

    This post has been removed by the author.

    Reply

  7. IRTIQ@ photography
    Jul 13, 2009 @ 04:51:44

    assalamualaikum.

    boleh saya tahu kat mana nak dapat pokok nie..

    TQ

    Reply

  8. family2008
    Jan 29, 2011 @ 13:13:23

    >saya ade pokok ajaibkalau nak call 0147374900

    Reply

  9. family2008
    Jan 29, 2011 @ 13:33:50

    >hi saya daei sungai buluhsesiapa nak pokok boleh call0147374900

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: