Tercuit Hati

(Kredit untuk Mingguan Malaysia)
.
Saya terbaca kartun ini di PSS Sekolah tengahari tadi.
Nasib baik masa tu saya berada di PSS,
kalau di rumah sudah tentu saya ketawa terguling-guling.

8 Comments (+add yours?)

  1. arsaili
    Apr 13, 2008 @ 14:16:00

    sejauh mana kebenaran itu?

    Reply

  2. pB
    Apr 14, 2008 @ 01:46:00

    SALAM

    dulu kutuk

    lonni

    ikut pulok ….

    Reply

  3. ~mama ranggie a.k.a eira~
    Apr 14, 2008 @ 05:02:00

    skrh sibuk pasal bloggers kan cikgu?

    Reply

  4. CikguZue
    Apr 14, 2008 @ 06:55:00

    oleh itu…nampaknye bloggers pun boleh bertanding jugak ler…cam depa.

    Reply

  5. cikgu panji
    Apr 14, 2008 @ 07:14:00

    Kalau marahkan sesuatu/seseorang, jgn marah melampau-lampau,mana tahu esok lusa rasa sayang pulak.hehe

    Reply

  6. echah_syed
    Apr 14, 2008 @ 07:36:00

    combi pulak terasa sbb baru post pic kat side blog tu sbb nak try photoscape…:p

    biaQ pi kat depa nak kata apa nooo 😀

    Reply

  7. Jie
    Apr 17, 2008 @ 07:52:00

    ada kelas pe kita ni..walaupun dok ceruk dapo je….:p

    Reply

  8. cikgu panji
    Apr 17, 2008 @ 08:38:00

    Mestiii.Hehe.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: