Genius??

blog readability test

9 Comments (+add yours?)

  1. silversarina
    Apr 14, 2008 @ 11:18:00

    akak kena jadi genius dulu baru boleh baca blog cikgu panji … hehehe.

    Reply

  2. cikgu panji
    Apr 14, 2008 @ 12:19:00

    Akak memang dah genius. Penulis blog ni yg tak genius.hehehe

    Reply

  3. cikgu jawe
    Apr 14, 2008 @ 12:20:00

    hehe. segan le baca blog org genius.

    Reply

  4. CikguZue
    Apr 14, 2008 @ 21:43:00

    saya pun segan ler masuk blog org genius nih…hehhe

    Reply

  5. echah_syed
    Apr 15, 2008 @ 02:28:00

    nak balik dulu..seblom kena halau 😦

    kat mane nak beli genius tu ekk??

    kat sabah takde kot..:p

    larikksss

    Reply

  6. aisyah
    Apr 15, 2008 @ 04:37:00

    hmm blog saya level high school je. cam ne ekk

    Reply

  7. manje
    Apr 15, 2008 @ 16:38:00

    salam cikgu…

    huhu kite nak tumpang gembira dapat kenal orang genius cam cikgu…🙂

    Reply

  8. cikgu panji
    Apr 16, 2008 @ 09:58:00

    Aisyah, Manje,
    Jgn le cakap mcm tu…
    Rasenye result genius ni keluar sebab diaorang tak faham bahasa Melayu…hehehe

    Reply

  9. ---> kelat
    May 03, 2008 @ 06:20:00

    waaaaaaaa… genius nyerrrrrr…

    kelat punye kan… alahaiii…

    elementry school la pulakkk… muahahahaha

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: