Menanti Kasih

Kerana Mari Meneka, hari ini Cikgu Panji menerima Menanti Kasih. Terimakasih yang tidak terhingga untuk Norz kerana hadiah yang cukup bermakna ini.

Jangan “jeles”
Tandatangan oleh Norz sendiri

Tengok betul-betul.
Ada alamat blog kita lagi….
Apa kata kita beli novel ni untuk dihadiahkan kepada anak-anak atau kenalan kita.
Memang sesuaii….

20 Comments (+add yours?)

  1. aNgRiAni
    Apr 20, 2008 @ 13:56:00

    mesti suka suki kan cikgu dapat hadiah drpd tuan penulis novel…sonoknyer…tak ternilai kan…

    Reply

  2. manje
    Apr 20, 2008 @ 17:06:00

    salam cikgu..

    kite tmpang gembira… kerana kite plak dpt novel nih dari angriani kat atas tu…:)

    Reply

  3. ~mama ranggie a.k.a eira~
    Apr 21, 2008 @ 02:08:00

    ala..ni yg jeles ni cikgu…

    Reply

  4. cikgu panji
    Apr 21, 2008 @ 06:53:00

    Riani, tgh seronok bebenor ni.Rezeki kita…

    Reply

  5. cikgu panji
    Apr 21, 2008 @ 06:56:00

    Manje,
    mama ranggie,
    Kite kann…tgh suspen baca novel tu.Best..

    Reply

  6. arsaili
    Apr 21, 2008 @ 13:16:00

    salam..murah rezeki ek

    Reply

  7. cikgu panji
    Apr 21, 2008 @ 13:53:00

    Alhamdulillah.Org memberi kita merasa.hehe

    Reply

  8. CikguZue
    Apr 21, 2008 @ 14:04:00

    tahniah…dah abis baca?

    Reply

  9. CikguZue
    Apr 21, 2008 @ 14:04:00

    tahniah…dah abis baca?

    Reply

  10. cikgu panji
    Apr 22, 2008 @ 06:45:00

    Cikguzue, t kasih.Belum lagi. Rasanya mlm ni boleh khatam.

    Reply

  11. Intan Rosnitta
    Apr 22, 2008 @ 07:00:00

    Salam cikgu,
    Mari sama2 pakat baca MK. Intan khatam slps 1 setengah hari baca…

    Yang part perhargaan & sign novelis tu yg paling best😀

    Reply

  12. cikgu jawe
    Apr 22, 2008 @ 10:45:00

    huh! jeles! taknak kawan.. hahahha

    Reply

  13. cikgu panji
    Apr 22, 2008 @ 11:01:00

    mari kita pakat jawab kuiz MK pulak.

    Reply

  14. TokNabe
    Apr 23, 2008 @ 11:41:00

    salam cikgu panji… hok aloh boleh barang free… apa tak sukanya. Dpt pulak hadiah dari novelis tersohor pulak tu. Tumpang suka jah…😀

    Reply

  15. cikgu panji
    Apr 23, 2008 @ 12:10:00

    Tu la..ambo suko abih reng…

    Reply

  16. silversarina
    Apr 23, 2008 @ 14:02:00

    salam,

    bestnya dapat buku … tak jeles.. akak nak beli nanti… nak baca jugak🙂

    Reply

  17. cikgu panji
    Apr 23, 2008 @ 22:54:00

    Saya dah abis baca buku tu.Best…

    Reply

  18. Jie
    Apr 24, 2008 @ 06:00:00

    kakjie punya dah di pinjam org..huhuhu

    Reply

  19. cikgu panji
    Apr 24, 2008 @ 08:34:00

    Sama le kita k Jie. Abis baca, kwn sek pinjam.

    Reply

  20. echah_syed
    Apr 24, 2008 @ 16:27:00

    combi dah khatam sbb baca ending jerk :p

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: