Hari Ketiga Jadi Misi

Rasanya dah lebih setahun buahati pengarang jantungku tidak demam atau dijangkiti apa-apa penyakit. Namun, panas tidak berpanjangan. Selasa lepas Ain demam hinggalah ke hari ini. Kejap demam, kejap ok. Aku dah bawa jumpa Dr tapi demamnya masih lagi berulang. Rasanya ubat demam pun dah nak habis. Petang/malam nanti kalau keadaan tak berubah, aku bercadang untuk check darah di hospital. Tapi, masalahnya bila aku cakap nak bawak gi hospital, dia dah meraung….

Sepanjang tiga hari ni, aku dah jadi misi tak bertauliah. Letih jugak jadi misi kepada pesakit yang kerjanya merengek je. Semua makanan dah jadi tak sedap termasuklah minuman yg selama ini amat lazat. Nak tahu? Inilah minumannya yang tiga hari ini dah tak lazat.

2 Comments (+add yours?)

  1. Jentayutiara
    May 22, 2008 @ 09:17:00

    nak bermanja2an la tu sempena cuti sekolah nie!

    Reply

  2. cikgu panji
    May 22, 2008 @ 09:45:00

    Kalau setakat nak bermanja2, no problem. hehehe. Dah 2 hari dia tak ke tadika.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: