Masuk Maktab

Awal pagi tadi, aku masuk maktab Sultan Mizan. Bukan keseorangan tetapi bersama pakwe dan seorang anak saudara. Tujuannya tak lain tak bukan menemani anak saudara yang akan ditemuduga di sini. Pukul 7.15 pagi kami sudah terpacak di sini. Setelah calun temuduga dah masuk bilik/dewan, aku dan pakwe keluar merayap mencari makan. Dah kenyang makan ( tengok le saiz pic kat bawah.Breakfast ke lunch? ) kami merayap pulak ke pasar pagi/pasar tani berdekatan. Dah lenguh kaki, kami balik ke maktab. Lamanya menunggu…. Nasib baik boleh online. Sementara pakwe berdengkur dalam kereta, aku layan je blog strawberry ku ini. Pukul 11+ segalanya selesai dan kami meninggalkan maktab Sultan Mizan.

Tengok…byknye makan

Nampak tak sebakul strawberry ku

12 Comments (+add yours?)

  1. arsaili
    May 26, 2008 @ 18:20:00

    salam..nokia ke tu?

    Reply

  2. CikguZue
    May 26, 2008 @ 22:43:00

    mmm…sedapnyer…ada sotong tu…

    Reply

  3. CIKGU PANJI
    May 26, 2008 @ 22:53:00

    arsaili, lama tak dtg umah saya ni.Busy ke?

    cikguzue, tu le…breakfast mcm lunch.kalau gini, mcmana nak slim.hehe

    Reply

  4. echah_syed
    May 27, 2008 @ 02:18:00

    nokia tu cute mcm asus laa..

    combi dah survey arituh..tp lom ade duit laa :p

    cikgu nak sponsor tak??

    Reply

  5. HAPPYIRFA
    May 27, 2008 @ 03:22:00

    salam cikgu panji..
    eh bestnya.nokia apa tu?

    Reply

  6. azlanlin
    May 27, 2008 @ 05:03:00

    Akhirnya…Nokia juga peneman di kala keboringan yg tahap gaban! kan?

    Reply

  7. mama ranggie
    May 27, 2008 @ 08:41:00

    sedapnye lauk tu…

    lapor lah mama!

    Reply

  8. CIKGU PANJI
    May 27, 2008 @ 22:34:00

    combi, nak mintak sponsor kena hantar surat rasmi dulu.Sertakan sekali kertas kerja ye…hehe

    Reply

  9. CIKGU PANJI
    May 27, 2008 @ 22:37:00

    irfa,nokia communicator E90.ok jugak,byk fungsi

    Reply

  10. CIKGU PANJI
    May 27, 2008 @ 22:41:00

    azlanlin, nasib baik boleh online.jadi tak le melangut je berjam-jam

    Reply

  11. CIKGU PANJI
    May 27, 2008 @ 22:42:00

    mama, jom makan.tapi mama masak dulu…hehe

    Reply

  12. ---> kelat
    Jun 01, 2008 @ 05:04:00

    nampakkkkkk cekgu… hikhikhik… stobe’eee…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: