Memang Berbakat

Uwaa… memang le sangat kreatif anak oii… tapi kenapa le sampai ke dinding awak menunjukkan bakat?? Lukis le kat buku ke, kat kertas ke, jangan le dinding yang tak berdosa ni dijadikan mangsa!!! Nasib baik dinding kat bilik yang dikerjakannya. Kalau dibuatnya di ruang tamu. Lagi haru… Uwaa..

13 Comments (+add yours?)

  1. paih
    Jun 03, 2008 @ 15:11:00

    huhuhu.. mmg berbakat..

    Reply

  2. CIKGU PANJI
    Jun 03, 2008 @ 15:16:00

    dah kena warning… kalau buat lagi,nak report polis.hehe

    Reply

  3. arsaili
    Jun 03, 2008 @ 15:57:00

    salam ..apa kabar..nak tanya ada tak saudara yg free dalam bulan 7..lepasan SPM ker, STPM ker, Diploma ker..yang nak tolong interview penjual pasar siti khadijah..satu kepala dalam RM2..gi tau nanti k. email arsaili76@gmail.com

    Reply

  4. arsaili
    Jun 03, 2008 @ 15:57:00

    salam ..apa kabar..nak tanya ada tak saudara yg free dalam bulan 7..lepasan SPM ker, STPM ker, Diploma ker..yang nak tolong interview penjual pasar siti khadijah..satu kepala dalam RM2..gi tau nanti k. email arsaili76@gmail.com

    Reply

  5. CikguZue
    Jun 03, 2008 @ 19:56:00

    cantik jugak ler…lukisan tu. walau tak kena tempat. kekekee

    Reply

  6. CIKGU PANJI
    Jun 03, 2008 @ 22:48:00

    arsaili, ok nanti saya tanya/cari.

    Reply

  7. CIKGU PANJI
    Jun 03, 2008 @ 22:50:00

    cikguzue, guna permanent marker. memang takleh basuh…uwa

    Reply

  8. mama ranggie
    Jun 04, 2008 @ 00:26:00

    alamak…kena cat lah nampaknye!

    Reply

  9. dee_dee
    Jun 04, 2008 @ 03:52:00

    cantik lak tu hasil kerjanya.. boleh jadik artist.. beli lah cat yg boleh padam tu…he..he..

    Reply

  10. CIKGU PANJI
    Jun 04, 2008 @ 05:33:00

    mama, biar le dulu kat situ. kenangan…hehe

    Reply

  11. CIKGU PANJI
    Jun 04, 2008 @ 05:36:00

    dee_dee, lukisan budak2. Nak marah beria pun, budak-budak.Macamle mak bapak tak beli buku/kertas.hehe

    Reply

  12. Hail Afiq
    Jun 05, 2008 @ 03:13:00

    haha..masterpiece tu…

    Reply

  13. CIKGU PANJI
    Jun 05, 2008 @ 04:18:00

    hail, cik nor dah selamat sampai ke?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: