Cantik-cantik wei…

Petang tadi, berkesempatan ke SSF. Saja mencuci mata.Tak dapat nak membelinya sebab semuanya berkenan. Kalau boleh, dgn kedai2nya sekali nak bawa balik ke rumah. Dahsyatnya makcik ni…


Dalam perjalanan balik, singgah pulak di kedai perabut. Tengok-tengok untuk menyegarkan mata yang masih berpinar dek kecantikan barang di kedai sebelumnya. Hehe

Dah jadi macam album gambar le pulak blog CP ni.
Lantak le labu…

17 Comments (+add yours?)

  1. aNgRiAni
    Jun 04, 2008 @ 12:40:00

    memang cantekkkk…kalau riani dah tak tau nak pilih yg mana satu…:P

    Reply

  2. CIKGU PANJI
    Jun 04, 2008 @ 14:36:00

    sini cantik, sana pun cantik, last sekali balik gitu je…hehe

    Reply

  3. mama ranggie
    Jun 05, 2008 @ 01:02:00

    memang memikat hatilah cikgu!

    Reply

  4. Jie
    Jun 05, 2008 @ 01:23:00

    cantik tgok tp sy tak pandailah nk deco..hehehe..tangan keraih!

    cikguuu..minta derma petrol seliter!

    Reply

  5. CIKGU PANJI
    Jun 05, 2008 @ 01:34:00

    mama, dah masuk dlm tu rasa tak nak keluaorr…semuanya cantik

    k jie, tgn saya pun kerah gak. sesuai utk potong bawang je. jem teruk mlm tadi, lagi byk habis petrol…jom kita bali kuda

    Reply

  6. cendawanintim
    Jun 05, 2008 @ 02:30:00

    kalu pegi ssf mesti rambang mata tengok yang cantik2 n cute2…

    Reply

  7. cikgu panji
    Jun 05, 2008 @ 04:06:00

    cendawanintim, betul tu.cantik2 n cute2. memang sedap je mata memandang…

    Reply

  8. pB
    Jun 05, 2008 @ 06:24:00

    sedap mato memandang

    tapi

    sedap jugok bungo bungo tu himpun habuk …

    che abear sokmo kato lagu tu bilo pB nok beli bungo bungo nie

    Reply

  9. CIKGU PANJI
    Jun 05, 2008 @ 11:27:00

    pb, pakwe cp pun cakap mcm tu jugak. cukup le dgn pokok 2,3 btg kat luar umah ni. hehe

    Reply

  10. CikguZue
    Jun 05, 2008 @ 13:45:00

    cantik2 belaka…duit pun cantik…hehehe

    Reply

  11. manje
    Jun 05, 2008 @ 15:56:00

    cantik2… mmg rambang biji mate nak memilih mane yg berkenan kat ati kan cikgu…:)

    Reply

  12. Abang Long
    Jun 05, 2008 @ 19:17:00

    Perlu beli atau hendak beli ?

    Tapi kalau window shopping, tak menjadi hal.

    Reply

  13. BaniHassim
    Jun 06, 2008 @ 02:14:00

    udah cantik….rege pun cantik kan???
    beli bile perlu je kak…
    Ni sume godaan je kak…
    Huhu…

    Reply

  14. Intan Rosnitta
    Jun 06, 2008 @ 02:23:00

    Salam Cikgu…

    SSF? Semuanya cantik2 tapi harganya pun cantik2 jugak.

    Hb kita pun cakap benda yg sama. X payah beli sebab mmg x jaga punya, buat tadah habuk je. Yg dalam pasu kat luar tu pun dia yg selalu ‘jirus’!! hihi😉

    Reply

  15. cikgu panji
    Jun 06, 2008 @ 06:28:00

    banihassim, nak kena banyak sabar. ya tak? org laki memang ghupe itu?? hehe

    Reply

  16. cikgu panji
    Jun 06, 2008 @ 06:30:00

    intan, kita serupa…masa baru beli je cantik. lepas tu berhabuk… dekat nak raya baru le bunga2 itu berbasuh, bermandi.

    Reply

  17. cikgu panji
    Jun 06, 2008 @ 06:38:00

    cikguzue, manje,
    Tak boleh ikut hati sangat.Banyak lagi yg perlu diberi keutamaan.

    ab. long,
    Setuju dgn ab. long. Window shopping no hal. hehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: