Lagi Aktiviti Musim Cuti

Pagi tadi, abang dan kakak saya balik dari mengerjakan umrah. Balik dari airport kami bergotong-royong masak untuk makan tengahari. Menu special hari ni adalah sejenis lauk kegemaran orang-orang lama iaitu lawa ( ikan mentah ). Petang nanti, kami akan beramai-ramai ke rumah saudara yang mengadakan kenduri kahwin di Pantai Senok. Makan lagi…

7 Comments (+add yours?)

  1. CikguZue
    Jun 06, 2008 @ 10:35:00

    itu gambo lauk lawa tu ke?…sungguh lawa macam bunga…xpernah makan. tentu sedap tu…

    Reply

  2. CIKGU PANJI
    Jun 06, 2008 @ 12:07:00

    cikguzue, tak rasa macam ikan mentah pun. sedapp…

    Reply

  3. Hafzan Lazim
    Jun 06, 2008 @ 14:42:00

    Ayah Cik ko gi Mekah?? tak tahu pon

    Reply

  4. CIKGU PANJI
    Jun 06, 2008 @ 15:16:00

    je, ayah cik ngan makcik gi + – 2 minggu.

    Reply

  5. TokNabe
    Jun 07, 2008 @ 09:16:00

    so karo hok ambo tak leh make dan tak berani nak try lagi… lawar tu. Teringat ike terus tak jadi make. Tapi ore kato sedap😀

    Reply

  6. CIKGU PANJI
    Jun 08, 2008 @ 11:36:00

    tok, rugi kalu tak reti makan lawa. sedap…tak raso ikan mentah pun.

    Reply

  7. Hail Afiq
    Jun 09, 2008 @ 04:15:00

    lawa = sedap

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: