Pembuka Selera

Lama tak masukkan pic makanan. Hari ni sebaik sahaja balik dari pasar makcik terus masak. Jadi, urusan menyediakan makan tengahari telah siap lebih awal daripada kebiasaannya. Dan tanpa berlengah lagi, blogger mengambil tugas seterusnya dari makcik tukang masak. Snap kiri, snap kanan. Rasanya inilah lauk yang paling menyelerakan dan pic terbaik CP untuk tengahari ini. Hehehe

Sotong tanpa nama

12 Comments (+add yours?)

  1. Akak
    Jul 11, 2008 @ 05:36:00

    Salam Cikgu Panji..

    terima kasih sudi mai blog akak.

    Hurmmm sedapnya sotong tu, email resepi kat kak boleh ke? Yummy!!

    Akak

    Reply

  2. echah_syed
    Jul 11, 2008 @ 05:38:00

    pandai masak ekk..patut abe syg :p

    Reply

  3. Intan Rosnitta
    Jul 11, 2008 @ 07:11:00

    Lah…cikgu kata snap kiri, snap kanan tapi pic tu fokus kat tgh2?

    Jgn marah cikgu, gurau ptg2 Jumaat ni…hehe😀

    Reply

  4. CIKGU PANJI
    Jul 11, 2008 @ 07:35:00

    Akak,
    ini resepi orang malas. cili padi ditumbuk dgn belacan, garam dan gaul dgn sotong rebus.Masukkan air limau nipis, daun kesum n kacang panjang. Siap…

    Reply

  5. CIKGU PANJI
    Jul 11, 2008 @ 07:37:00

    combi, pandai msk air dan maggie je…lain le org itu, pandai masak cokelat cake lagi….hehe

    Reply

  6. CIKGU PANJI
    Jul 11, 2008 @ 07:38:00

    intan,
    pic kiri kanan tu tak lawa, yg tgh2jugak lawa…

    Reply

  7. Hafzan Lazim
    Jul 11, 2008 @ 22:00:00

    hahahah. Ingin memulakan peperangan lagi ke Che Sue?? Saya mengaku kalah di petang hari lagi.hehehe

    Reply

  8. Hafzan Lazim
    Jul 11, 2008 @ 22:01:00

    ops salah entry!!! sorry dan malu. hahahhah

    Reply

  9. Hafzan Lazim
    Jul 11, 2008 @ 22:05:00

    betul doh entry sbnrnya. tapi tersangat-sangat lapar sampai tak boleh berfikir dgn waras. hahahhahah

    Reply

  10. cikgu panji
    Jul 12, 2008 @ 04:10:00

    Ok, c su janji takde lagi n3 makanan sebulan dua ini. kalau tak ingat, tak berdosa kan??

    Reply

  11. Hafiz Lazim
    Jul 14, 2008 @ 03:44:00

    hahaha…n3 makanan la bagus che sue…bulih mengembangkan idea saya untuk makan malam…

    Reply

  12. hafzan lazim
    Jul 17, 2008 @ 22:25:00

    hahhahahaha. laa tak kisah pon Che Sue. Suka jah entry makan-makan. sajo jah koyal berdrama.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: