Pesta Nasi 100 2008

Sekitar Pesta Nasi 100, 2008 di perkarangan Stadium Sultan Muhammad ke1v petang tadi.

16 Comments (+add yours?)

  1. echah_syed
    Jul 12, 2008 @ 16:30:00

    cantek gubahan buah buah tu🙂

    tapi saya suke baju kikilala.. :p

    Reply

  2. Anonymous
    Jul 12, 2008 @ 17:34:00

    First time buka/jumpa blog ini.
    saya memang suka baca blog2 dari kelantan (bukan kedaerahan) untuk mengingati kembali zaman dulu2 dikg.
    Banyak benda nostalgic yg dpt kita ingat kembali.gambar2 disini pun menarik.

    musafir

    Reply

  3. CIKGU PANJI
    Jul 13, 2008 @ 06:42:00

    combi,
    tukang ambik cambar gubahan buah tu laaagi cantik. hehe

    musafir,
    tkasih kerana sudi singgah. Jom buat blog…

    Reply

  4. IBU KUMBANG
    Jul 13, 2008 @ 08:08:00

    Salam cikgu Panji,

    Wah! meriah nya.. ada makn free ke?

    Reply

  5. Anonymous
    Jul 13, 2008 @ 10:06:00

    nak buat blog tu tak larat lah, lagipun my command in language is very weak.Nak kena cari cikgu bahasa belajar bahasa dulu.

    tapi kalau sbg tukang baca and especially mengomen tu memang hobi le.

    Musafir

    Reply

  6. CIKGU PANJI
    Jul 13, 2008 @ 14:40:00

    Ibu kumbang,
    ambik gambar je free.nak makan kena bayar.

    musafir,
    saya pun tak pandai jugak. main redah je…

    Reply

  7. haf
    Jul 14, 2008 @ 03:29:00

    nasik gapo hok takdok?

    Reply

  8. aNgRiAni
    Jul 14, 2008 @ 05:52:00

    kena laaa update selalu cikgu
    hiksssssss…
    suker laaa nengok buah-buahan itewww
    kat sini durian mahal sgt lorrrr

    Reply

  9. CIKGU PANJI
    Jul 14, 2008 @ 07:24:00

    hafiz ke??
    Tak tahu le nasik gapo?

    angriani,
    Tunggu nak tolong makan..hehe

    Reply

  10. Kujie
    Jul 14, 2008 @ 14:44:00

    apa maksud pesta nasi 100?

    erk…mcm mana ye nasi kukus?

    Reply

  11. TokNabe
    Jul 14, 2008 @ 23:48:00

    Saya teringin nak nengok jugak pesta nasi ni. Nak tengok mcm mana keadaan dia tapi nak buat guano… tak leh nak gi. Apa2 pun nengok gambar kat sini pun kira oklah jugak..kan.

    Reply

  12. Anonymous
    Jul 15, 2008 @ 04:38:00

    Tahniah untuk seluruh warga kerja Pesta Nasi 100…the best Pesta nasi since 5 years dibuat.MTPN,VMY,ERA BAYAM…supporter yang terbaik!

    Reply

  13. CIKGU PANJI
    Jul 15, 2008 @ 06:59:00

    Kujie, Pesta yg menjual 100 jenis nasi. Masa saya gi hari tu, tak pasti pulak cukup 100 ke tak.Byk hotel sekitar KB yg jual masakan istimewa diorang.

    Reply

  14. CIKGU PANJI
    Jul 15, 2008 @ 07:03:00

    Toknabe, rugi sapo tak gi.Ada nasi kerabu, nasi dagang, nasi kukuh, nasi tupang, nasi ujan panah, macam-macam lah…hehe

    Reply

  15. nadia yuna
    Jul 17, 2008 @ 09:24:00

    ade pesta cenggini yek?
    hoh. best2. free ke?

    =)

    Reply

  16. CIKGU PANJI
    Jul 17, 2008 @ 09:43:00

    nadia, tengok free. nak makan kena bayor…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: