I Love My Blog

13 Comments (+add yours?)

  1. IBU KUMBANG
    Jul 15, 2008 @ 10:07:00

    I Love mine also.. ngeh2..
    salam kak

    Reply

  2. ~Cinta Milo Ais~
    Jul 15, 2008 @ 10:15:00

    saya pun sayang blog saya..kalau dia degil saya pukul2 je hehe

    Reply

  3. CIKGU PANJI
    Jul 15, 2008 @ 11:19:00

    ibu kumbang, sayang sbb dia baik dan tem curah segala perasaan.hehe

    cinta milo ais, kalau degil biasa le kena pukul, cubit segala…

    Reply

  4. echah_syed
    Jul 15, 2008 @ 15:29:00

    kalo pertandingan sape paling byk tuka template mesti cpanji juara🙂

    combi menten bunga jurai sbb takde org yg suke template tu huhuhu..😦

    INGAT BUNGA KELING,INGAT PERSISMUTIARA & PASTI INGAT COMBI hohoho..😀

    i luv my blog too :p

    Reply

  5. CikguZue
    Jul 15, 2008 @ 16:16:00

    my blog is my kenangan juga…
    so I love it too…

    Reply

  6. Anonymous
    Jul 15, 2008 @ 16:18:00

    I’m single ,x dak blog, tumpang baca org punya je so , never fall in love yet.

    musafir

    Reply

  7. CIKGU PANJI
    Jul 16, 2008 @ 07:48:00

    combi,
    yg penting kita suka. Bila tak suka, kita tukar. Tukar baju je, orangnya tetap sama. Setia pada yg satu ooo…

    cikguzue,
    macam2 kita simpan kat blog. So, mesti le kita sayang.

    musafir,
    Bila dah cinta nanti, baru tahu rasa mcmana…pagi ptg ingat blog je… tak caya, boleh cuba.

    Reply

  8. Rashid
    Jul 16, 2008 @ 16:17:00

    banyaknya template!! rajinnya tukar-tukar.

    teringat kata-kata pakar motivasi “buatlah sesuatu yang baru pada setiap hari… walaupun tugas rutin, tapi pelbagaikan cara, kaedah dan pendekatannya”

    Reply

  9. Anonymous
    Jul 16, 2008 @ 17:02:00

    CP

    Itu yg saya takut tu,esok kalau dah cinta x leh nok control pula melainkan kalau saya ada daya yg kuat untu resist tarikan cinta ni…biasanya saya akan tarik diri kalau sampai tahap ini, masalahnya ia biasanya diikuti dengan kekecewaan – pengalaman.

    Sorry heavy sikit, tapi okaylah sebab blog ni tempat kongsi suka n duka kan ?

    Musafir

    Reply

  10. Kak Jie
    Jul 17, 2008 @ 00:43:00

    comnel2 template dia…

    berseni orgnya
    takmcm kakjie
    brutal…

    Reply

  11. Amiene Rev
    Jul 17, 2008 @ 06:32:00

    Hayakallah,

    ini koleksi design blog ke apa ni?

    Kreativiti terserlah lah!

    Reply

  12. cikgu panji
    Jul 17, 2008 @ 08:06:00

    cikgu rashid,
    kadang2 tak pindah rumah, sekadar tukar cat je…hehe

    musafir,
    lain orang lain pula cara menangani sesuatu perkara.Rasanya makin tak faham pula apa yang dimaksudkan…hehe. Apapun, saya sayang blog ini walau pada orang lain tiada yg istimewa.

    k jie,
    Usah le ngate ghupo itu pulak…hehe. k jie kan cikgu saya dlm bab blog memblog ini.sayang k jie…

    Amiene,
    Bukan buat sendiri template ni. Ambik hasil usaha orang lain. hehe

    Reply

  13. Anonymous
    Jan 17, 2010 @ 02:53:35

    порно фото лучших телокпорно 3jp бесплатно скачатьлетний сексписьки девчёноксекс седло

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: