Sekolah Ganti

Makcik-makcik, pakcik-pakcik kakak-kakak dan adik-adik dah habis ke belum mengganti puasa yang ditinggalkan tahun lepas? Kalau belum langsai, jangan buat-buat lupa untuk menggantikannya kerana Ramadhan dah semakin hampir. Cerita bab ganti mengganti ini, hari ni kebanyakan sekolah dah mula belajar hari Sabtu untuk mengganti cuti hariraya nanti.

Antara Aktiviti hari ini
Sebahagian pelajar khusuk menyiapkan tugasan yang diberi

Antara hasilnya

16 Comments (+add yours?)

  1. IBU KUMBANG
    Jul 26, 2008 @ 15:53:00

    CP – dalam perancangan.. hehehehe

    Reply

  2. CIKGU PANJI
    Jul 27, 2008 @ 07:50:00

    ibu kumbang, budak2 sekolah kena ingatkan berulang kali….hehe

    Reply

  3. musafir
    Jul 27, 2008 @ 08:16:00

    pak cik pun boleh uzur,dah lanjut umur, kenapa nok cancel

    Reply

  4. CIKGU PANJI
    Jul 27, 2008 @ 08:19:00

    musafir,
    biasanya makcik je yg tinggal puasa.

    Reply

  5. Abang Long
    Jul 27, 2008 @ 18:25:00

    Sekolah ganti. Puasa ganti. Hmmmm….

    Reply

  6. Intan Rosnitta
    Jul 28, 2008 @ 01:41:00

    Belajar topik Munakahat ya cikgu… patut semua excited! Hihi🙂

    Reply

  7. CIKGU PANJI
    Jul 28, 2008 @ 07:42:00

    ab long,
    Berhutang kena bayar…hehe

    intan,
    bab tu yg demo paling minat.Tapi dlm periksa belum tentu dpt jawab

    Reply

  8. echah_syed
    Jul 28, 2008 @ 10:31:00

    dah start ganti ekk?sini nx week kot.

    combi dah abis ganti skali dgn pose enam lagik.

    skrg pose bln rejab..setakat yg mampu laa🙂

    Reply

  9. Jie
    Jul 29, 2008 @ 08:00:00

    dah ganti..insya allah…

    Reply

  10. manje
    Jul 29, 2008 @ 08:08:00

    salam CP

    emm nak ganti…

    Reply

  11. kuInaJentayutiara
    Jul 29, 2008 @ 09:16:00

    tu la… kena ganti awai2..

    Reply

  12. cikgu panji
    Jul 29, 2008 @ 10:46:00

    combi, jie, manje, ku ina semua baik2. awal lagi dah ganti.tengok kaki le…hehehe

    Reply

  13. nono
    Jul 29, 2008 @ 12:27:00

    hye CP…lame dh dok try search org2 same negeri..juz now br jumper…dkt plak tue..nono kat area KK jer (kbg kerian)..so hope we can be frenz yer…if free view2 ler blog nono yer..dont 4get to komen2…hehehe..

    Reply

  14. cikgu panji
    Jul 29, 2008 @ 14:00:00

    nono, t kasih sudi singgah.kejap lagi saya gi jln2 blog nono.

    Reply

  15. Superb GURU BaniHassim
    Jul 30, 2008 @ 12:20:00

    mcm2 stail peta minda…
    huhu…
    teringat zaman dolu2…

    Reply

  16. CIKGU PANJI
    Jul 30, 2008 @ 14:18:00

    banihassim,
    buat peta minda ni senang nak ingat.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: