Letihnya

Banyak benda yang nak dibuat.
Banyak benda yang nak difikir.
Minggu ni jugak giliran CP dan dua orang rakan bertugas.
Budak2 pun banyak “peil” perangainya sampai ada yg kami terpaksa hantar ke rumah.
Uwaa… sangat tak suka.
Banyak perkara yg berlaku di sekolah.
Yang terkini, pilihanraya Permatang Pauh majlis persaraan dua orang guru SMK Panji.
Tapi takdak mood nak bercerita.
Dan sudah beberapa hari tak update blog.
Esok pulak ada Sambutan Ulangtahun Kemerdekaan ke 51.
Budak-budak dah nak periksa.
Tapi masih ramai yang diulit mimpi dan tak “kaba”.
Tension….Siapa yg nak periksa
CP atau budak-budak itu??
Lambat rasanya minggu ini berlalu.
Lama rasanya nak menunggu Jumaat dan Sabtu.
Juga Ahad yang mendatang ini.
Tiga hari tersebut kita cutiiii.
Wahai budak-budak bacalah buku!!!!

12 Comments (+add yours?)

  1. Kujie
    Aug 27, 2008 @ 13:42:00

    wahhh…berpinar² baca segala tu
    sabar ye cikgu
    tarik napas…hembus
    tarik napas..hembus
    tarikkkk………….!

    Reply

  2. TokNabe
    Aug 27, 2008 @ 14:53:00

    Banyak perkara nak buat nampaknya cikgu panji.

    jangan lupa satu lagi… tiga empat hari lagi nak puasa.

    Reply

  3. Abang Long
    Aug 27, 2008 @ 17:19:00

    Sukarnya nak mendidik anak bangsa.

    Reply

  4. Intan Rosnitta
    Aug 28, 2008 @ 04:33:00

    Isshhh… budak2 x runsing, cikgu yg lebih2 runsing. Berat tanggungjwb jadi cikgu ni.

    Take care😀

    Reply

  5. Anonymous
    Aug 28, 2008 @ 06:20:00

    letih benar cik gu, nampok serupo jenero ssandar di kerusi depan computer.saya terjenero dikerusi kenderaan, org musafir,biasalah.

    Reply

  6. CIKGU PANJI
    Aug 28, 2008 @ 07:02:00

    kujie,
    dah lega. esok jumaat.hehe

    tok,
    minggu depan percubaan spm. boleh jwb ke dak budak2 ni….risau

    Reply

  7. CIKGU PANJI
    Aug 28, 2008 @ 07:06:00

    ab long,
    segelintirnya tak berminat nak belajar.

    intan,
    takut result merudum.nanti cikgu jugaaak yg dipersalahkan.

    Reply

  8. CIKGU PANJI
    Aug 28, 2008 @ 07:07:00

    musafir,
    jgn jenero masa tayar tgh mussing dah le.hehe

    Reply

  9. Anonymous
    Aug 28, 2008 @ 13:17:00

    Naik bas,kterbang,kapallaut semuanya saya paka drebar kecuali naik Putra LRT n ERL ke airport
    Msafir, tak dok lesen?

    Reply

  10. cikgu panji
    Aug 28, 2008 @ 13:24:00

    la ni dok musafir manno?

    Reply

  11. Anonymous
    Aug 28, 2008 @ 15:16:00

    DiOffice diplanet bumi. . .kelate x huje x banjir ko ?

    Reply

  12. echah_syed
    Aug 29, 2008 @ 01:10:00

    mak bapak pun penin gak CP mcm combi ni..😦

    doa tak putus2 siang mlm pagi ptg..!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: