Alamak…Terlebih Sudah

Tu dia, siapa yang nak habiskan makanan dan minuman ini.

Lycheekang

ABC
Buah Melaka, buah tanjung, jala mas dan agar-agar

Sagumpal ( sagu + gumpal )
Mee Kari

Nasi Kerabu Kuning

8 Comments (+add yours?)

  1. paih
    Sep 29, 2008 @ 15:44:00

    aduh, menawan jiwa dan raga tuh.. huhuhu

    Reply

  2. hafzan lazim
    Sep 29, 2008 @ 16:24:00

    waaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! tak hari raya lg dah seksa saya. hahahaha

    Reply

  3. azlanlin
    Sep 29, 2008 @ 21:07:00

    Ok le tu…time tak puasa kompom kita sendiri tak sanggup nak hadapi juada penuh meja tu…kan?

    Reply

  4. cikgu panji
    Sep 29, 2008 @ 21:45:00

    paih,
    hanya menawan di siang hari. hehe

    je,
    bukan niatku untuk menyiksa, cuma sedikit jealous dgn butir nako n terri mandi dari UK.hehe

    Reply

  5. paih
    Sep 30, 2008 @ 01:37:00

    makanan org bujang sini mana laa bleh lawan dgn yg klate punya.. huhuhu

    Reply

  6. TokNabe
    Sep 30, 2008 @ 08:42:00

    Bulan2 posa memang semuanya nak rasa nak makan…

    Tapi semua tu nampak best ler….. tapi esok dah raya. dah habis kenikmatan bulan ramadan.

    。☆。*。☆。
    ★。\|/。★
    Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin ★。/|\。★
    。☆。*。☆ – TokNabe & Keluarga

    Reply

  7. cikgu panji
    Sep 30, 2008 @ 15:08:00

    Tok,
    Betul tu.Masa posa je makanan tu mengancam lebih….
    Selamat Hariraya.Maaf zahir batin

    Reply

  8. Azyyati
    Nov 04, 2008 @ 13:43:00

    oh alangkah sedapnya kalau dapat melahap makanan-makanan itu

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: