4 Syawal

Sambil menunggu ketibaan tetamu, CP melayan model sambilan ini berposing.

Hidangan ala kadar
Anak-anak muridku yang berjaya sampai
walaupun mengalami kesesatan yang teruk. Hehehe
T kasih kerana telah bersusah payah untuk sampai ke teratak ambo.

24 Comments (+add yours?)

  1. arsaili
    Oct 05, 2008 @ 02:59:00

    salam..nak berziarah raya bole? umm since jauh berziarah cyber jer la..ahaaha..salam kat cikgu yer

    Reply

  2. cikgu panji
    Oct 05, 2008 @ 06:58:00

    arsaili,
    No problem…pagi ptg pun boleh ziarah. hehehe

    Reply

  3. Intan Rosnitta
    Oct 06, 2008 @ 06:52:00

    Menyesal sungguh x ambik no.phone cikgu sblm balik raya hari tu… huhu.

    Reply

  4. CIKGU PANJI
    Oct 06, 2008 @ 07:39:00

    Intan,
    belum ada jodoh…lain kali ye

    Reply

  5. Jie
    Oct 06, 2008 @ 08:59:00

    amboiii…posting sakan dia tu. Banyak entri…tgh gud mood la tu..byk ke dpt duit raya..heheheh

    Reply

  6. cikgu panji
    Oct 06, 2008 @ 09:30:00

    mood byk baik sbb masih pagi…tapi bila dah ptg, mata pun mengantuk, angin dia boleh tahan jugak.

    Reply

  7. echah_syed
    Oct 06, 2008 @ 16:34:00

    lame tak mai sini.. rindu kat CP laa🙂

    Reply

  8. kina
    Oct 07, 2008 @ 08:21:00

    salam hari raya cikgu…

    Reply

  9. nordee
    Oct 07, 2008 @ 13:07:00

    amboi…sakan berposing anak CP..memang suka bergambar ke?

    Reply

  10. cikgu panji
    Oct 07, 2008 @ 13:09:00

    combi,
    saya tunggu je nak kasi kuih raya… combi tak datang. sekarang dah habisss

    Reply

  11. cikgu panji
    Oct 07, 2008 @ 13:11:00

    kina,
    salam aidil fitri. t kasih singgah

    nordee,
    ikut mood jugak, hari tu kira mood baik le.

    Reply

  12. atie
    Oct 08, 2008 @ 04:30:00

    cik su….
    tau dak na buat kerabu perut ltak santan tu mcm mane….
    tolong la cik su…….
    kalau nak letak nangka boley tak???

    Reply

  13. suara
    Oct 08, 2008 @ 05:44:00

    salam lebaran cikgu…
    keluarga belah suami su ramai yg jd cikgu… mmg meriah dgn kunjungan anak murid. Sonok kan?

    Reply

  14. cikgu panji
    Oct 08, 2008 @ 09:11:00

    atie,
    masak mcm kerabu biasa je.
    bhn tumbuk :
    bawang merah (mayang n goreng tanpa minyak)
    lada hitam,serai
    kemudian + ikan rebus/ikan bakar.
    cincang mangga muda + kacang panjang + daun serai kayu
    + perut + kelapa goreng +
    masukkan santan pekat + garam gula.
    kacau sebati, hidang.

    Reply

  15. cikgu panji
    Oct 08, 2008 @ 09:12:00

    su,
    Hujung minggu ni anak2 murid nak datang beraya lagi.memang seronok…

    Reply

  16. cikgu panji
    Oct 08, 2008 @ 11:48:00

    opss…atie,
    letak nangka pun boleh. asalkan kerabu, semua sedapp

    Reply

  17. atie
    Oct 09, 2008 @ 02:03:00

    tq bery much cik su tersayang!!!!!!
    nanti boleh bg resepi bubur lambuk version cik su ngan mek pulak….

    mmmmm best, best, best, hari tu nak makan byk bubur lambuk tu malu la….ramai org!!!!! hahahaha….

    btw…apis dah terlepas….nak makan mee kari cik su(betol ke mee kari???).. sungguh menyesal…sebab saya telah mengapi2 kan die… yg mee kari tu sedap..

    Reply

  18. atie
    Oct 09, 2008 @ 02:09:00

    Allah cik su…mane nak cari…magga muda ngan ngan daun serai kayu?????? aduss!!!!!
    hancur berkecai nak makan kerabu yg sedap!!!!!

    this is my 1st trial…. mesti buat exactly mcm resepi cik su

    Reply

  19. cikgu panji
    Oct 09, 2008 @ 07:29:00

    atie,takde mangga muda pun no hal… letak je bunga kantan yg dipotong halus dan air limau nipis. daun serai kayu pun kalau takde takpe.masih lagi sodap.
    balik kb lain kali, kita masak pulak bubur lambuk tu.

    Reply

  20. zairaza
    Oct 09, 2008 @ 22:12:00

    haha ni sorg lagi klakar. smpai sinih kak atie cri resepi. mantap eyh. tuntut ilmu abes2 ngn che su. nnti sy balik nak makan. haha

    Reply

  21. cikgu panji
    Oct 10, 2008 @ 00:19:00

    nor,
    rasanya k atie tu silap tempat. org yg ditanya pun bukannya expert sangat bab masak memasak nih. hehe

    Reply

  22. ATIE
    Oct 10, 2008 @ 05:11:00

    ye ke salah tempat??? saya tanye directory saya…die kata, che su masak paling best…. hehehe…(jgn kembang pulak che su…)

    che su biler nak g umah saya….. tak aci g kl tak g pon umah saya. jgn kata nak nampak bayang…bau asap bas pon tak sempat…

    Reply

  23. atie
    Oct 10, 2008 @ 05:15:00

    nor…. jgn la jeles2… nor balik nati…kak t dah publish buku resepi sendiri…(hasil dr korek resepi sane sini…)

    Reply

  24. cikgu panji
    Oct 10, 2008 @ 05:51:00

    atie,
    nak gelak guling-guling baca pujian yg melampau tuh.
    nanti le…kita pun teringin jugak nak merasa swim pool kat rumah atie. Ain kan? kan?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: