Beralih Arah

Kami tidak lagi berminat ke restoran …. kerana harganya yang mahal gila sejak akhir-akhir ini. Mintak maaf le ya, kami tak akan ke sana lagi kecuali bila terdesak.

Di sini pun best

7 Comments (+add yours?)

  1. U.Lee
    Oct 08, 2008 @ 15:37:00

    Hello Cikgu, saya pergi ke Intan Rosnitta’s blog nak chabut nampak Cikgu’s callsign, saya sibuk datang. Nice blog and I love your song….
    my favorite is keronchong.

    And I have always love Kelantan….especially Pantai cinta berahi. Dengar ada nama baru tu?
    Hope you had a fabulous hari raya Cikgu.
    You have a nice day and keep well, Lee.

    Reply

  2. pB
    Oct 09, 2008 @ 04:43:00

    Salam

    tok ingat nok tanyo ghumoh Cikgu tu mana??

    kalu tak , buleh g jalae

    Reply

  3. cikgu panji
    Oct 09, 2008 @ 07:19:00

    u.lee,
    t kasih kerana sudi singgah.

    pb,
    lain kali boleh kita juppo.
    rumah ambo tak jauh mano dari kb tu.

    Reply

  4. echah_syed
    Oct 09, 2008 @ 15:55:00

    belanja combi..bole??

    Reply

  5. cikgu panji
    Oct 10, 2008 @ 00:04:00

    combi, no problem dgn syarat combi bayar. hehehe
    main2 je… setakat nak makan tu, insyaAllah takde masalah.dah dtg sini contact saya.hujung th ni jadi ke?

    Reply

  6. Kujie
    Oct 10, 2008 @ 01:24:00

    apa yg cikgu makan tu?

    Reply

  7. CIKGU PANJI
    Oct 10, 2008 @ 03:59:00

    k jie,
    nasi je. lidah melayu asli. hehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: