Perasaanku

Ada cerita nak tulis
Dan memang dah siap tulis
Tapi bila difikir-fikir, berkali-kali fikir
Uwa…. bimbang le pulak
Sebab ramai yg akan baca nanti

Sangat le tidak berpuashati dengan keadaan ini.
Rasa macam nak cerita je apa yg berlaku.
Tapi, betul kata hati

Lebih baik berhati-hati di jalanraya.

Dan kesudahannya
Saya simpan je tulisan itu sebagai draft.

Hehehe

Walaupun blog ini merupakan tempat saya berkongsi cerita suka duka tapi bukan semua cerita sesuai utk dikongsi bersama terutamanya cerita-cerita yg berlaku di sekolah

6 Comments (+add yours?)

  1. Anonymous
    Oct 15, 2008 @ 09:17:00

    we are on the oposite site, saya satu cerita pun malas nak kongsi cuma kadang2 terlepas.
    Msf

    Reply

  2. Kujie
    Oct 16, 2008 @ 02:02:00

    selalu juga rasa macam tu
    kadang2 membuak²….berlegar² dlm kepala ayat² cinta

    kemudian..boleh hilang mcm tu..mcm kabus pagi..hehehe

    Reply

  3. suara
    Oct 16, 2008 @ 02:58:00

    Salam dan slmt pagi ciku.
    Ada ketika diam itu lebih baik, kan? Su pun kadang tu rasa nak cerita, tapi bila fikirkan kot ada yg sakit hati nanti. Biarkan saja.

    Orang kata kalau luahkan perasaan hati boleh lega. Tapi bagi su, sbnrnya lega sekejap je. Jadi su selalu pilih untuk simpan je.

    Reply

  4. cikgu panji
    Oct 16, 2008 @ 09:39:00

    kujie,
    masa tahap kegeraman tu melonjak, rasanya semua nak cakap.tapi,bila memikirkan implikasinya,rasanya baiklah daku pendam sendiri.hehe

    su,
    kita sama…bimbang benda kecik akan jadi besar.Selagi boleh bersabar, baik kita bersabar.

    Reply

  5. @LiYaNNuaR
    Oct 21, 2008 @ 11:33:00

    kita ada persamaan… ada benda boleh dikongsi… ada yg langsung x boleh… layaknya luahan tersebut dikuarantin a.k.a di draft kan… at least… tluah juga dari jari2 ini… ada kelegaan di situ… namun… tsimpan dan x dipaparkan… dan takkan siapa yg tahu… melainkan yg ada password jerk yg tahu… hua hua hua…

    Reply

  6. cikgu panji
    Oct 21, 2008 @ 14:54:00

    liyannuar,
    gamaknya kita ni jenis yg penakut…hehe
    walau apa pun, lebih baik jadi penakut dari menjerumuskan diri kepada masalah yg mungkin lebih besar.kan?kan?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: