Berinai Pagi

Malam tadi makcik ni dah berinai.
Oleh kerana inai tersebut dari daun pokok inai, maka pemilik blog inilah yang terpaksa rela menumbuk dan menempeknya.
Dan seperti yang telah diduga, bila mata pejam, inai ini hanya memerahkan cadar dan bantal sahaja. ( Ada unsur malas disini….malas nak balut, ikat segala.hehe )
Pagi tadi, sebaik bangun dari tidur dan bertukar baju seluar, makcik ini beria-ia nak berinai lagi. No problem sebab hari ini cuti. Seronoknya….

Semalam, semua sekolah sekitar ni cuti. Sekolah kita je buka. Ain kan? kan?

9 Comments (+add yours?)

  1. Anonymous
    Oct 27, 2008 @ 16:47:00

    nasi tumpang habis dah ke? Ke nak makan sorang2 je
    MSF

    Reply

  2. ija
    Oct 27, 2008 @ 23:46:00

    teringat masa kecik2 dulu.suka sgt berinai..

    Reply

  3. echah_syed
    Oct 28, 2008 @ 00:07:00

    precious pun suke sgt inai mase dia kecik2 dulu..

    pastu bila dah pakai inai..kita laa kena tolong garu kalo dia gatal hiks😀

    cutenyerr anak dara dia..dah ade org booking..? :p

    Reply

  4. cikgu panji
    Oct 28, 2008 @ 07:34:00

    musafir,
    nasi tumpang? dah habis…hehe

    ija,
    masa kecik dulu,kita pun suka berinai jugak.

    combi,
    mak precious tak suka berinai ke?
    Opss…org perak yg merantau ke sabah dah isi borang.tapi rasa macam nak reject je…hehe

    Reply

  5. Intan Rosnitta
    Oct 29, 2008 @ 01:56:00

    Salam cikgu,

    Dah lama x berinai. Kat sini susah nak jumpak pokok inai…

    Reply

  6. TokNabe
    Oct 29, 2008 @ 05:49:00

    Tu seksa semalaman kalau tengah gatal tu…..

    Reply

  7. cikgu panji
    Oct 29, 2008 @ 06:09:00

    intan,
    beli inai kat maiden je…senang

    tok,
    tempek inai masa mata dah kuyu. bila lena, garu je kat mana gatal.bangun pagi satu jari pun takdak inai…hehe

    Reply

  8. Kujie
    Oct 30, 2008 @ 09:45:00

    raya baru ni inai kat jari kaki…cun lagi ni..lum ilang

    Reply

  9. cikgu panji
    Oct 30, 2008 @ 10:57:00

    kujie,
    kalau sampai kaki pun berinai, kalahlah ain.hehe
    bila dah tinggal sekerat tu lagi cantik.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: