Setakat Yang Termampu

Salah seorang saudara akan berkahwin hujung tahun nanti.
Beliau meminta jasa baik saya untuk menyiapkan kotak
dan raga untuk hantaran. Disebabkan tidak berseni
/fail dalam bahagian ini, pagi tadi saya hanya
mengambil tugas sebagai
driver untuk membeli
barang-barang untuk tujuan tersebut.
Dan pada petangnya saya hanya bertugas menghulur
gunting, gam dan benang sahaja sepanjang seorang lagi sepupu saya
menyiapkan semuanya ini. Alhamdulillah semuanya telah siap kami kerjakan.

8 Comments (+add yours?)

  1. Kujie
    Nov 24, 2008 @ 13:37:00

    ada la juga kredit utk benda2 tu..hehehe

    Reply

  2. CIKGU PANJI
    Nov 24, 2008 @ 14:02:00

    ada tapi tak byk.hehehe jadi le

    Reply

  3. atie
    Nov 24, 2008 @ 14:28:00

    Cantik tu…kalau takde orang yang hulur gunting,gam dsb semua itu tak menjadi…ye tak?he he he.Saya dah email kat cikgu ye

    Reply

  4. CIKGU PANJI
    Nov 24, 2008 @ 14:54:00

    atie,
    email dah dibalas.t kasih

    Reply

  5. Intan Rosnitta
    Nov 25, 2008 @ 01:59:00

    Oklah tu. Sapa kata tak cantik?

    😀

    Reply

  6. echah_syed
    Nov 25, 2008 @ 07:38:00

    sape kawin..?? ingat CP nak cari madu utk diri sendiri ekeke :p

    Reply

  7. cikgu panji
    Nov 25, 2008 @ 08:27:00

    intan, cantik dlm kelompok yg tak cantik. hehe

    combi,
    rasanya ada orang nak kena cabai molot….mai dekat sikit

    Reply

  8. yellow
    Nov 26, 2008 @ 02:23:00

    c su, kalau tak cukup cabai…saya bulih supply…. hahaha

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: