Setakat Yang Termampu

Salah seorang saudara akan berkahwin hujung tahun nanti.
Beliau meminta jasa baik saya untuk menyiapkan kotak
dan raga untuk hantaran. Disebabkan tidak berseni
/fail dalam bahagian ini, pagi tadi saya hanya
mengambil tugas sebagai
driver untuk membeli
barang-barang untuk tujuan tersebut.
Dan pada petangnya saya hanya bertugas menghulur
gunting, gam dan benang sahaja sepanjang seorang lagi sepupu saya
menyiapkan semuanya ini. Alhamdulillah semuanya telah siap kami kerjakan.

Advertisements

8 Comments (+add yours?)

  1. Kujie
    Nov 24, 2008 @ 13:37:00

    ada la juga kredit utk benda2 tu..hehehe

    Reply

  2. CIKGU PANJI
    Nov 24, 2008 @ 14:02:00

    ada tapi tak byk.hehehe jadi le

    Reply

  3. atie
    Nov 24, 2008 @ 14:28:00

    Cantik tu…kalau takde orang yang hulur gunting,gam dsb semua itu tak menjadi…ye tak?he he he.Saya dah email kat cikgu ye

    Reply

  4. CIKGU PANJI
    Nov 24, 2008 @ 14:54:00

    atie,
    email dah dibalas.t kasih

    Reply

  5. Intan Rosnitta
    Nov 25, 2008 @ 01:59:00

    Oklah tu. Sapa kata tak cantik?

    😀

    Reply

  6. echah_syed
    Nov 25, 2008 @ 07:38:00

    sape kawin..?? ingat CP nak cari madu utk diri sendiri ekeke :p

    Reply

  7. cikgu panji
    Nov 25, 2008 @ 08:27:00

    intan, cantik dlm kelompok yg tak cantik. hehe

    combi,
    rasanya ada orang nak kena cabai molot….mai dekat sikit

    Reply

  8. yellow
    Nov 26, 2008 @ 02:23:00

    c su, kalau tak cukup cabai…saya bulih supply…. hahaha

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: