Sayang Blog

Sesiapa yang sayang blog, mesti rajin update.

hehehe
Tahniah kepada Iqah yang telah hampir 3 minggu menjadi warga Kolej Tunku Kurshiah. Ain dah tak sabar menunggu Kak Iqah balik Sabtu ni.

Gotong Royong Perdana sabtu lepas.
15 Jan 2009. Dua beranak tengah berbisik/berbincang utk beli hadiah
kepada birthday girl.
Si kecik siap cakap: Sampai supermarket nanti, ummi jangan turun.
Ain ngan abah je boleh turun.

12 Comments (+add yours?)

  1. atie
    Jan 22, 2009 @ 09:53:00

    Birthday mama rupanya…bila tuuu??? hihihi

    Reply

  2. en_me
    Jan 22, 2009 @ 11:38:00

    blog vukanlarrr hakmilik kekalss.. hi cikgu panji tewww, hepi besdayyyy.. n ain cerdiq macam mama dia gakkks.. kaannns

    Reply

  3. cikgu panji
    Jan 22, 2009 @ 12:10:00

    atie,
    15 hb. dah lepas

    en_me,
    byk kenangan yg tersimpan di blog ini.sayang…bila takde kerja, saya suka baca n3 lama2.

    Reply

  4. echah_syed
    Jan 22, 2009 @ 14:38:00

    pakai brodband ekk..

    ok tak?

    precious komplen kat uitm s.alam slow giler😦

    dia guna celcom.

    Reply

  5. CikguZue
    Jan 22, 2009 @ 14:45:00

    happy birthday…semoga panjang umur dan sentiasa dlm keberkatan-Nya

    Reply

  6. atie
    Jan 22, 2009 @ 15:00:00

    Happy belated birthday

    Reply

  7. hafzan lazim
    Jan 22, 2009 @ 18:08:00

    Selamat Hari Jadi Che Sue.. Semoga Panjang umur murah rezeki.

    Reply

  8. cikgu panji
    Jan 23, 2009 @ 00:30:00

    combi,
    broadband ok tapi tak selaju streamyx. sekarang streamyx dah ok. jadi broadband tu utk bwk berjln je.

    Reply

  9. cikgu panji
    Jan 23, 2009 @ 00:34:00

    cikguzue,
    t kasih.semoga sisa umur yg ada akan memberi manfaat untuk menambahkan pahala dan bakti kpd keluarga, masyarakat, negara dan agama.

    atie,
    t kasih byk-byk.

    Reply

  10. cikgu panji
    Jan 23, 2009 @ 00:35:00

    je,
    t kasih byk-byk. jom kaca suro isnin nih.hehehe

    Reply

  11. Intan Rosnitta
    Jan 23, 2009 @ 01:15:00

    Hihi… lucunya bila 2 beranak dok berbisik2 mcm tu.

    Anyway, Selamat Ulang Tahun yg ke 21 buat cikgu… hehehe. Hari tu dah komen tapi streamyx KO, semua yg ditulis hilang…

    Huhu

    😉

    Reply

  12. cikgu panji
    Jan 23, 2009 @ 01:30:00

    intan,
    punya le berbisik depan kita.lepas tu cakap ummi jgn turun. so, kita tahu le dia berbisik pasal nak beli hadiah.hehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: