Lagi Pintu Gerbang

Malam tadi sekali lagi saya sekeluarga meronda melihat kemeriahan lampu dan pintu gerbang. Ramai jugak orang yang beria-ia berposing dan mengambil gambar. Bak kata suami : Blogger juga kot… hehehe. Acara tembak-menembak kami malam tadi berakhir dengan pembelian makanan di sebuah restoran makanan Arab yang best itu. Sukaa…..



Bulan ni rasa macam tak berbaloi bayar bil streamyx. Sebelum ni seminggu modem rosak. Kelmarin dan hari ni “berona” lagi. Kali ni mungkin kabel putus atau kena curi pulak sebab dengan telefon sekali sunyi sepi. Sabar je la…. Manusia merancang, Allah yang tentukan.
Broadband ni pulak, masa ni le merangkak-rangkak, semput semacam. Slow yang teramat walaupun sebelum ni ok je tahap kelajuannya. Bayangkan malam tadi berjam-jam menunggu tak lepas untuk upload 4 keping gambar ini. Akhirnya sambung pulak pagi ni. Dugaan…..

11 Comments (+add yours?)

  1. manlaksam
    Mar 31, 2009 @ 04:21:00

    Waaaa….lip-lap….lip-lap…..comel sungguh!
    Terima kasih laaa kerana siarkan gambar ni.Pok Mae suko.

    Reply

  2. cikgu panji
    Mar 31, 2009 @ 08:12:00

    pakman,
    ni jah hok buleh ambik ngan kamero murah ambo.hehehe

    Reply

  3. Anonymous
    Apr 01, 2009 @ 12:23:00

    lama tak melawat/menjawab.Tengok gambar2 menambahkan rindu kpd tanah rendah sekebun bunga.

    msf

    Reply

  4. TokNabe
    Apr 01, 2009 @ 15:08:00

    comey belaka pintu gerbe tu…

    hehe ambo pun streamyx mace siput la ni…

    Reply

  5. cikgu panji
    Apr 01, 2009 @ 15:11:00

    Musafir,
    berapa lama dah tak balik tanah rendah sekebun bunga? balik getek weiii….hehehe

    Reply

  6. De' Sal
    Apr 02, 2009 @ 02:50:00

    Alahai….sayu hati melihat keindahan lampu lik lap tu,dapat lihat kat sini pun jadik lah…hu hu…..

    Reply

  7. cikgu panji
    Apr 02, 2009 @ 08:31:00

    hehehe…..nampaknya ramai yg kempunan nak menikmati kerdipan pintu gerbang di negeri cik siti wan kembang ini.

    Reply

  8. Safiya
    Apr 02, 2009 @ 18:31:00

    pandai hang tangkap gambar. ku pk kan kat over n over n over sea gupanya…….

    Reply

  9. yellow
    Apr 03, 2009 @ 04:08:00

    banyak nyer pintu gerbang……!!! kalau afiq tengok ni… mesti nak bawak balik…. hehehe

    Reply

  10. cikgu panji
    Apr 03, 2009 @ 04:19:00

    Safiya,
    terimakasih krn singgah blog cp.Pasai ambik gambar tu, sebenarnya bukanlah pandai sangat.hehehe

    atie,
    takdak plan nak balik kelate ke? Lama tak tengok afiq ngan arif.Juga mum n dad nyo.

    Reply

  11. yellow
    Apr 06, 2009 @ 02:00:00

    tunggu………… nak surprise… tak leh bgtau…. hehehe… che su, ade durian tak??????

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: