Tak Sabar Menunggu

Sudah tiga empat hari tak update. Macam tiada mood je nak menulis.

Minggu lepas dan minggu ni murid-murid sekolah tengah exam. Tiap hari jaga exam dan lepas ni cuti pertengahan tahun dengan berbekalkan skrip exam yg perlu ditanda. Ada kelas tambahan juga. Walau apa pun, cp memang seronok menunggu cuti sekolah. Salah satu sebabnya, sepupu-sepupu geng kamceng akan balik bercuti di kg. Akan meriah nanti dengan macam-macam acara dan semestinya akan ada makan-makan rumah awak dan makan-makan rumah saya. Dalam cuti nanti, sangat banyak jemputan kenduri kahwin yang cp sekeluarga terima. Jemputan pada 4 & 6 hb sahaja rasanya lebih daripada 10. Dalam banyak-banyak jemputan tersebut, cp masih menanti Jemputan Istimewa dari yang teristimewa. Mudah-mudahan nama cp dan suami tidak akan tercicir sebagai penerima jemputan tersebut dalam masa terdekat ini. Amin.
Sedapnye….

9 Comments (+add yours?)

  1. arsaili
    May 25, 2009 @ 12:37:20

    salam..sekarang tgh musim sejuk..tengok abc tu rasa mengigil lak

    Reply

  2. cikgu panji
    May 25, 2009 @ 13:43:49

    arsaili,
    kat sini musim panas. kami mkn abc ni pun tgh mlm.

    Reply

  3. TokNabe
    May 25, 2009 @ 13:53:48

    Salam CP,

    Boleh tinggalkan no tel CP kat zuriazani03@yahoo.com. Cuti nanti insyaAllah ambo kelik kelate… mana tau kalau2 nak gi jale panji.

    Reply

  4. kuIna LadyInRed
    May 26, 2009 @ 04:42:04

    kat sini ujan tp bila tgk abc tu… emmmm terliur lak…

    Reply

  5. cikgu panji
    May 26, 2009 @ 06:36:20

    toknabe,
    molek le tu. kalu maghi, buleh kenal basal ambo.

    kuina ladyinred,
    memang sedap tapi warna merah ngan hijau tu kuat sgt. takut tengok….hehehe

    Reply

  6. Abang Long
    May 26, 2009 @ 21:24:08

    Kad jemputan, sampul wang, semuanya bersatu sewaktu cuti sekolah.

    Reply

  7. echah_syed
    May 27, 2009 @ 00:53:50

    combi tunggu cuti gak walopun tak jadi cikgu sekolah.. :p

    kaler hijau ABC tu lebih yummy kalo diganti dgn kaler ceklat gula perang..mai semangkuk!

    Reply

  8. cikgu panji
    May 27, 2009 @ 14:00:40

    abang long,
    betul tu.semuanya nak ambil peluang sanak saudara berkumpul musim cuti sekolah.

    Reply

  9. cikgu panji
    May 27, 2009 @ 14:03:59

    combi,
    cikgu tak semestinya yg mengajar kat sekolah.lagi byk ilmu yg diajar ibubapa kat rumah.mengajar murid yg sorang kat rumah ni pun boleh pening kepala.hehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: