Tak Sabar Menunggu

Sudah tiga empat hari tak update. Macam tiada mood je nak menulis.

Minggu lepas dan minggu ni murid-murid sekolah tengah exam. Tiap hari jaga exam dan lepas ni cuti pertengahan tahun dengan berbekalkan skrip exam yg perlu ditanda. Ada kelas tambahan juga. Walau apa pun, cp memang seronok menunggu cuti sekolah. Salah satu sebabnya, sepupu-sepupu geng kamceng akan balik bercuti di kg. Akan meriah nanti dengan macam-macam acara dan semestinya akan ada makan-makan rumah awak dan makan-makan rumah saya. Dalam cuti nanti, sangat banyak jemputan kenduri kahwin yang cp sekeluarga terima. Jemputan pada 4 & 6 hb sahaja rasanya lebih daripada 10. Dalam banyak-banyak jemputan tersebut, cp masih menanti Jemputan Istimewa dari yang teristimewa. Mudah-mudahan nama cp dan suami tidak akan tercicir sebagai penerima jemputan tersebut dalam masa terdekat ini. Amin.
Sedapnye….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: