Langkawi Oh Langkawi


Selain acara wajib di swimming pool, kami tidak melepaskan peluang berkunjung berkali-kali ke Pekan Kuah. Kemudian ke Under Water World, Makam Mahsuri dan yang paling meninggalkan kenangan ialah peluang menguji keberanian sepanjang menaiki cable car. Dalam ketakutan, Ain cakap geli perut ( sebenarnya kecut perut). Lepas ni idak le teman nak naik lagi…… Sebelum ni, memang teruja nak naik cable car. Bila dah duduk dlm tu, punya le kecut perut, sejuk kaki tangan. Buat malu je….hehehe

10 Comments (+add yours?)

  1. pB
    Jun 03, 2009 @ 00:50:21

    memang menakutkan…

    kena pulak , bila cable car tu dibuai angin …..

    Reply

  2. echah_syed
    Jun 03, 2009 @ 02:04:10

    epi hols..

    wahh siok ler naik cable car..

    kalo anak-anak siap posing maut lagik kat dlm tuh..😀

    adventure kunun..!

    Reply

  3. Abang Long
    Jun 03, 2009 @ 02:24:58

    Entah bila agaknya dapat kesana …

    Reply

  4. Lee D'Langkawi
    Jun 03, 2009 @ 04:05:05

    Best naik kereta kabel ye. Saya dah hampir setaun dok di Langkawi, belum pernah naik lagi. Tengok dr bawah je. Tu pun dah kecut perut…..Ado nyakit gayat..

    Reply

  5. ija
    Jun 03, 2009 @ 05:19:35

    bestnya g langkawi…

    Reply

  6. cikgu panji
    Jun 03, 2009 @ 06:45:04

    pB,
    org lain ok je kot…hehehe

    Reply

  7. cikgu panji
    Jun 03, 2009 @ 06:48:59

    combi,
    kita penakut….ciannye

    Reply

  8. cikgu panji
    Jun 03, 2009 @ 06:52:04

    ab long,
    InsyaAllah akan sampai suatu hari nanti.

    Lee D'Langkawi,
    kita serupa. Gayat tu sama jugak dgn takut kan? hehehe

    ija,
    memang best….pinggan mangkuk…kain batik….pantai

    Reply

  9. Nik Zulina
    Jun 04, 2009 @ 14:28:25

    Dah naik dah sekali cable car genting..lepas tu takut nak naik sampai la ni..hehehe..kecut perut pucat lesi..

    Reply

  10. cikgu panji
    Jun 04, 2009 @ 23:26:00

    na,
    nasib baik ramai jugak yg sama rasa. takde le kita malu.hehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: