Raya Lagi

Petang tadi
Saya hidangkan ini
Untuk mereka ini
Terimakasih kerana sudi singgah

12 Comments (+add yours?)

  1. echah_syed
    Oct 03, 2009 @ 15:54:12

    laksam..! sedappp😀

    fav my precious & my bujang ni cp..🙂

    Reply

  2. TokNabe
    Oct 04, 2009 @ 01:04:10

    Saya nak buat itu juga untuk orang kat sini. Tapi tak tau diorang pandai makan ke tak….

    Reply

  3. rumah kuning
    Oct 04, 2009 @ 01:09:12

    combi,
    nanti saya tolong makan. tunggu ye…

    toknabe,
    diorang ni pun semua org luar dari kelate. pensyarah & student UTM.

    Reply

  4. Abang Long
    Oct 05, 2009 @ 02:43:16

    Laksam ?

    Memang zalim orang yang tak jemput Abang long…… hehehehehehehe

    Bila nak buat open window ?

    Reply

  5. Rumah Kuning
    Oct 05, 2009 @ 12:52:22

    ab long,
    tiap hari buat open window n open door. hehehe

    Reply

  6. Rashid
    Oct 06, 2009 @ 12:07:52

    salam

    uiss laksam le. Rasa dah lama tak makan laksam ni. ermm esok nak pergi cari le. telan liur dah ni..

    Reply

  7. Rumah Kuning
    Oct 06, 2009 @ 14:03:33

    cikgu rashid,
    kita dok kelate senang nak dpt, beli je kat kedai.masa dok luar dulu, pandai je buat sendiri.

    Reply

  8. pokcik a.k.a zouls
    Oct 13, 2009 @ 06:30:19

    meriah…meriah..!!! bila nenguk gambar group tu, saya tertarik benda kat tirai belakang tuuu…hehehe!!!

    ps: lama betul tak menyampuk kat blog cikgu nih..!!!

    Reply

  9. rumah kuning
    Oct 13, 2009 @ 07:31:07

    pokcik,
    oh…minat jugak ke dgn besi dan kayu itu? hehehe

    Reply

  10. Anonymous
    Oct 19, 2009 @ 06:53:53

    Teringat laksam…. sedapnya, kak.

    Reply

  11. Lynx
    Oct 19, 2009 @ 06:54:50

    Sedapp….!

    Reply

  12. rumah kuning
    Oct 19, 2009 @ 11:14:50

    lynx,
    sedap pada yg minat. hehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: