Ada Ketikanya

Sindrom apakah yang melanda? Tulis…..delete. Tulis lagi, delete lagi. Eeeeeee…… Gambar di bawah tiada kena mengena dengan sindrom yang sedang melanda. Sedapppp……

12 Comments (+add yours?)

  1. Kak Zue
    Oct 18, 2009 @ 23:35:47

    cikgu…itu sindrom tak ada idea kut..eheheh tapi itu …siakap macam manis ek? atau siakap 3 rasa

    Reply

  2. alia
    Oct 19, 2009 @ 00:38:34

    sedpnya ikan tu…mengiurkan….

    Reply

  3. yellow
    Oct 19, 2009 @ 05:52:09

    lama tak singgah…sekali singgah…ade gambar ikan…. sib baik tak de gambar chim chum…

    Reply

  4. yellow
    Oct 19, 2009 @ 05:59:17

    nak cerita mee kari… tak tahu la sedap ke tak…tapi jiran ketuk pintu cari mee kari pukul 12 mlm…. sedap ke? ngeh3… gambar tak sempat nak amik… sebab camera man(paih) lambat tiba di lokasi… walau ape pon mee kari su best!!!! laku… bulih bukak kedai mee kari rumah kuning!!

    Reply

  5. yellow
    Oct 19, 2009 @ 06:02:39

    sory c su..tertinggal che kat situ…dah jadi su…biler plak nama c su jadi su kan?? maaf ya…

    Reply

  6. rumah kuning
    Oct 19, 2009 @ 14:47:27

    kak zue,
    rasanya sebab sekarang ni ramai anak murid yg menjadi pengunjung blog ini. Jadi, bila nak tulis n3 tu mula le teragak2.

    Reply

  7. rfumah kuning
    Oct 19, 2009 @ 14:49:00

    alia,
    siakap 3 rasa. sedap le jugak.hehehe

    Reply

  8. rumah kuning
    Oct 19, 2009 @ 14:53:49

    atie,
    kiranya dah dpt lesen le tu. blk kb nanti, boleh le masak mee kari. biar cikgu ert bagi markah. entah2mengalahkan cikgu.

    Reply

  9. Bint Lazim
    Oct 19, 2009 @ 19:58:07

    huih manow aci ginih. mee kari? ikan?
    gulp gulp menelan air liur

    Reply

  10. rumah kuning
    Oct 20, 2009 @ 12:27:50

    nor,
    mee kari kak atie sedapppp.

    Reply

  11. echah_syed
    Oct 22, 2009 @ 07:14:43

    sedapp ekk?🙂

    Reply

  12. Rumah Kuning
    Oct 22, 2009 @ 13:45:01

    combi,
    Sedappp. Akhir th ni balik semenanjung ye?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: