Bagai Mimpi

InsyaAllah semoga rindu ini akan terubat. Saya dan suami akan menjadi antara tetamuNya. Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah kerana dengan izinNya kami akan berangkat ke Tanah Suci Mekah pada Selasa 10 Nov ini. Semoga mendapat haji yg mabrur. Kepada sahabat-sahabat di sidebar dan semua pengunjung blog ini, pohon maaf di atas segala kesalahan atau kekasaran bahasa di n3 rumah kuning atau cikgu panji sebelum ini.

Dengan tak disangka-sangka dapat cuti hari Ahad ni. Razeki untuk warga Kelantan. Jadi, hari ni last day pergi sekolah sebelum berangkat.

22 Comments (+add yours?)

  1. 4-a&nazrah
    Nov 05, 2009 @ 12:29:32

    Alhamdulillah, selamat berangkat, semoga memperoleh haji yang mabrur. insyaallah.

    Reply

  2. ija
    Nov 05, 2009 @ 12:50:16

    alhamdulillah CP..tahniah..moga selamat segala2nya..

    Reply

  3. Rumah Kuning
    Nov 05, 2009 @ 14:53:23

    nazrah,t kasih. begitulah hendaknya.

    Reply

  4. Rumah Kuning
    Nov 05, 2009 @ 14:54:04

    ija,t kasih. lama tak nampak….hehehe

    Reply

  5. Kujie
    Nov 05, 2009 @ 22:53:31

    Alhamdulillah…. moga selamat pergi dan balik.maafkan segala salah silap yang sengaja atau tidak ye cikgup/s mak mertua, abg ipar & kakak ipar pergi 15hb

    Reply

  6. cikgu_math
    Nov 06, 2009 @ 04:32:17

    selamat berangkat..semoga mendapat haji yang mabrur

    Reply

  7. pB
    Nov 06, 2009 @ 07:58:04

    alhamdulillahmoga kuat dan sihat disana nantitokma pesae keno minum air banyok banyok.kalu tubek nok g mano mano keno tudung pa'lo tu .

    Reply

  8. echah_syed
    Nov 07, 2009 @ 04:17:06

    sama ler kita.halalkan semua yg CP beri kat ambo dan kat precious ye.semoga smua dipermudahkan ALLAH swt.aminain dok ngan mak toknye ekk.

    Reply

  9. rumah kuning
    Nov 07, 2009 @ 16:11:55

    kujie,t kasih. sama2lah kita

    Reply

  10. Rumah Kuning
    Nov 07, 2009 @ 16:13:37

    pb,t kasih di atas peringatan. juga utk tokma

    Reply

  11. Rumah Kuning
    Nov 07, 2009 @ 16:15:30

    cikgu_math,t kasih.

    Reply

  12. Rumah Kuning
    Nov 07, 2009 @ 16:20:44

    combi,begitulah hendaknya. si kecik itu sudah nampak ketidak ceriaannya. hehehe…. nak kena tinggal…..

    Reply

  13. suara
    Nov 08, 2009 @ 04:26:40

    Salam cikgu…Alahai… Su terlambat tahu ttg pemergian cikgu ke Tanah suci. Entah masih ada masa online atau dah bz siapkan urusan nak ke sana. Moga Allah permudahkan laluan ibadat buat cikgu disana nanti.

    Reply

  14. hajah zainab bt abdullah
    Nov 08, 2009 @ 04:28:55

    salam cg,semoga Allah SWT permudahkan segala urusan pemergian anda berdua ke tanah suci. banyak bersabar ya dik!

    Reply

  15. cikgu panji
    Nov 08, 2009 @ 12:12:17

    su,t kasih. hajah zainab,t kasih kak. begitulah hendaknya.

    Reply

  16. leeza83
    Nov 13, 2009 @ 07:14:59

    tahniah…

    Reply

  17. Diarihatiku1976
    Nov 15, 2009 @ 11:49:26

    alahmdulillah… semoga mendapat haji yg mabrur.. amin.. doakan saya dapat cahaya mata ya…

    Reply

  18. TokNabe
    Nov 20, 2009 @ 14:54:06

    Selamat berangkat ke Tanah Suci, semoga mendapat haji yg mabrur.

    Reply

  19. pokcik a.k.a zouls
    Nov 21, 2009 @ 05:22:04

    Selamat berpergian ke Tanah Suci Mekah,semuga mendapat Haji Mabrur hendaknya..amin!

    Reply

  20. arsaili
    Dec 03, 2009 @ 04:09:49

    salam…moga mendapat haji yang mabrur

    Reply

  21. @LiYaNNuaR
    Dec 08, 2009 @ 01:16:49

    salam cikgu… doakan utk sya sekali di sana yek…

    Reply

  22. en_me
    Dec 09, 2009 @ 01:38:15

    alhamdulillah, dah balik blomm.. ehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: