Cuti Dah Habisss

Sekarang ni, sibukkk kononnya… sehingga buku rekod mengajar (buku gemuk le) belum bersentuh. Tak dapat le makcik nak hantar khamis ni. Tahun ni tugas utama selain mengajar masih sama seperti tahun lepas. Yang melegakan, th ni saya bukan lagi ketua rumah sukan. Suka…..

Alhamdulillah batuk dah hilang. Gatal-gatal pun dah hilang. Yang sedikit menjadi masalah, masih sukar untuk lena pada waktu malam. InsyaAllah dua tiga hari lagi akan OK hendaknya.

Rumah kuning masih lagi gagal dikemaskan sepenuhnya. Pun begitu, ada juga perkara yang menyeronokkan makcik. Dengan kerjasama kami tiga beranak, dua buah bilik di rumah kuning yang menjadi stor sebelum ini sudah kembali menjadi bilik tidur.

Ain sudah dua hari naik darjah dua. Alhamdulillah seperti biasa tiada masalah untuk bangun pagi.Cuma masih perlu dipantau dalam bab solat fardhu. Semoga dipermudahkan Allah segala urusan. Amin.

12 Comments (+add yours?)

  1. Kujie
    Jan 05, 2010 @ 07:34:27

    bukan ketua rumah sukan pun tak pe…masih lagi rumah kuning :PMak kak jie pun alhamdulillah – batuk pun sikit2 je

    Reply

  2. rumah kuning
    Jan 05, 2010 @ 08:00:02

    kujie,tuan rumah kuning hanya layak jadi ketua ain je. hehehebab batuk kat Mekah ni,ada sorang kwn jemaah cakap, bunyi org batuk kat sana seperti bunyi mercun musim perayaan…bersahut-sahutan.

    Reply

  3. ^aNgRiAni^
    Jan 06, 2010 @ 06:09:08

    ermm..semoga cepat sihat mcm biasa yer CP…back to school

    Reply

  4. rumah kuning
    Jan 06, 2010 @ 15:11:31

    angriani,Alhamdulillah dah sihat. Tak balik kelate ke?

    Reply

  5. echah_syed
    Jan 08, 2010 @ 00:37:23

    salam tahun baru utk puan hajah banglo kuning.. :)mesti berseri2 bila balik dr menunaikan fardu haji kan.. kakau dekat bole gak peluk cium pipi ambek berkat :ptahun baru semangat pun baru bole ain dapat adik baru heheh.. (^_^)larikkkkkkkkkkkk !

    Reply

  6. abu muaz
    Jan 08, 2010 @ 01:00:36

    Salam ziarah

    Reply

  7. rumah kuning
    Jan 08, 2010 @ 07:52:42

    combi,oooo….macam tu ye. Amin…abu muaz,t kasih.

    Reply

  8. Mohamad
    Jan 13, 2010 @ 07:46:53

    Reply

  9. Mohamad
    Jan 13, 2010 @ 07:49:51

    Assalamualaikum Ustazah…Ingat lagi tak saya..Mohamad bin Mohamad Noor. salah seorang student ustazah…SPM tahun 1996…sekarang kat mana???

    Reply

  10. Rumah Kuning
    Jan 13, 2010 @ 13:22:26

    mohamamad,saa dah lama balik kelantan.awak kat mana sekarang?

    Reply

  11. Mohamad
    Jan 14, 2010 @ 01:38:34

    Ustazah….saya sekarang sambung belajar Master in Information Technology (UKM) baru masuk semester ke-2. Ni berkat ustazah marah2 nila…dulu..tu yang sampai sekarang masih dok rajin belajar lagi…ni…

    Reply

  12. rumahkuning
    Jan 14, 2010 @ 08:06:55

    mohamad,email saya di rumahkuning8130@yahoo.com Byk benda nak tanya.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: