Barbie Pun Pergi Sekolah

Sebagai ibu mithali, (hehehe jangan termuntah) mestilah sekali sekali saya selongkar a.k.a spot check apa yang ada dalam beg sekolah anak kan…… Mana le tahu, pensil dah kontot ke, pembaris dah patah ke, atau pemadam dah lesap. Dan sungguh tidak disangka, apa yang ada dalam beg sekolahnya pada hari ini. Patut le beria nak bawa beg besar walaupun pada minggu exam dan buku teks semua dah diserah kepada cikgu. Rupanyaaaa….selain dari tupperware bekal, pensil pen segala, ada

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

Barbie ni pun dibawa ke sekolah… Ain…Ain…

2 Comments (+add yours?)

  1. yellow
    Nov 08, 2010 @ 08:20:07

    >tupperware masuk jugak…

    Reply

  2. rumah kuning
    Nov 08, 2010 @ 11:39:16

    >weiii…lama tak ronda rmh kuning. mentangs2 dok rmh baru. hehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: