>Cuti Dah Nak Habisss

>Kelmarin, meeting pertama 2011 bg semua guru SMK Panji di Sutera Inn, KB. Sebaik sahaja berakhir, berdesup keluar tanpa makan tengahari memandangkan en suami sudah menunggu di lobby. Terus ke restoran nasi ulam cikgu pekena budu semestinya. Selesai makan, on the way ke kereta, alamak baru perasan name tag masih tersemat di tudung. Malu…15x. Bagi en suami pulak, apa nak dimalu… biasa je……….. sebab tu dia tak cakap. Eeeee…..

Pagi tadi, ke SK Sering. Pinjam buku teks, beli buku tulis dan alatan sekolah Ain. Hajat dihati nak terus bayar yuran, tapi kaunter yuran takde le pulak.. Dari SK Sering, terus ke SMK Panji untuk menyelesaikan sedikit urusan.

Tengahari ni InsyaAllah akan cuti-cuti Malaysia ke tempat yg sedikit sejuk. Beg pakaian dah tersandar tepi pintu menunggu big boss balik dari mesyuarat.

Ain : Hari tu abah gi Singapore tak bawak kita. Jadi, hari ni dia kena bawak mana kita nak pergi.
Ummi : Betul…betul….betul. Lagi satu, kena beli apa kita nak. Hehehe

4 Comments (+add yours?)

  1. shah cj
    Dec 27, 2010 @ 08:52:16

    >dah mula musim sebok kan cikgu. sebok anak orang sebok anak sendiri gak. tp yg lbh penting anak sendiri. hehe

    Reply

  2. Kujie
    Dec 28, 2010 @ 00:16:34

    >saya baru nak bercuti….. terus hantar Angah

    Reply

  3. rumah kuning
    Dec 28, 2010 @ 14:25:07

    >shah cj,betul tu.buka sek nanti lagi le sibukkk.

    Reply

  4. rumah kuning
    Dec 28, 2010 @ 14:31:47

    >kujie,sek pun dah nak buka.lepas ni dok berdua dgn intan lah ye.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: