>Sempat Juga Memetik Strawberry

>Kelmarin, bertolak jam 2 + dan sampai Cameron Highlands jam 8+. Melilau mencari hotel sekitar Brinchang dan akhirnya check in di Parkland Apartment. Sesaknya Brinchang sampai nak park kereta pun ngak dapat-dapat. Tu yang lari dok kat apartment tu. Senang parking. Hari ni meronda mana-mana yang patut dan dirasakan menarik. Jam 1+ bertolak balik KB. Sepanjang jalan hujan tak henti-henti dan jam 8 malam Alhamdulillah sampai rumah.

4 Comments (+add yours?)

  1. echah_syed
    Dec 28, 2010 @ 14:55:53

    >dimana-mana jer tempat pelancongan ramai org musim cuti.bumi malaysia ni makmur🙂

    Reply

  2. rumah kuning
    Dec 28, 2010 @ 15:26:00

    >combi,syok le gi cameron. sejukkkk

    Reply

  3. Bint Lazim
    Dec 28, 2010 @ 21:44:56

    >maghi luebeck lagi syok che sue hehehehe. lamo doh nor tunggu nihh ;p

    Reply

  4. c su
    Dec 29, 2010 @ 07:25:59

    >nor,tak cukup bajet nak gi luebeck nor weiii…..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: