Entry Tertangguh

Pic 3 Jan lepas. Hari pertama persekolahan 2012.Tahun baru, uniform baru. Azam pun mesti baru. Takmau malas-malas macam tahun lepas. Takmau bergame dan berkartun sampai tak ingat buku. Bila periksa mesti usaha sampai dapat nombor yg cantik-cantik seperti 1, 2 atau 3 bukannya  cantik seperti 22, 33 atau pun 44 dan 55.
Makcik ni dah tahun 4. Cepatnya masa berlalu. Dah cerdik sikit. Dah boleh tolong senduk nasi, angkat gelas,angkat pinggan. Dan dah boleh jadi kawan ummi.

Rumah sapa le semak molek ni? Tak kesah…
Rumahku Syurgaku.

8 Comments (+add yours?)

  1. Mak Usu
    Jan 13, 2012 @ 13:27:40

    Dah boleh dak ek tolong ibu… hehehe

    Reply

  2. Rumah Kuning
    Jan 13, 2012 @ 14:12:18

    mak usu,tengok mood. kalau mood ok, elok je nolong. hehe

    Reply

  3. Yellow
    Jan 14, 2012 @ 02:01:56

    aha… comey ain pakai baju biruumah saya? tak leh nak seluk kaki… eh? kaki pkn boleh seluk ek rumah kuning?

    Reply

  4. Rumah Kuning
    Jan 14, 2012 @ 02:21:44

    yellow,tiba2 saya blur…tak faham komen awak. apakah?

    Reply

  5. Yellow
    Jan 14, 2012 @ 02:48:50

    abaikan komen diatas…sesungguhnya saya pening memikirkan nak pakai ape utk dinner mlm ni.. berkonsepkan flora!

    Reply

  6. Rumah Kuning
    Jan 14, 2012 @ 03:23:57

    yellow,pakai je lah baju munga2, pastu selit sekuntum munga tepi telinga. mesti cun. hehehe

    Reply

  7. echah_syed
    Jan 15, 2012 @ 12:03:48

    tahun 4 dah eh? 15 tahun lagi boleh dpt cucu dah ni😉

    Reply

  8. rumah kuning
    Jan 15, 2012 @ 14:03:12

    echah_syed,15 th lagi ke? kurang dari tu pun boleh. hehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: