JPO Oh JPO

Awal pagi Jumaat lepas, kami bertolak ke Kulai. Perjalanan mengambil masa lebih kurang 12 jam. Dua tiga kali tidur dan dua tiga kali jaga jugaklah baru sampai tempat yang dituju. Kami dok di Kulai City Inn yang terletak di paras 4 sebuah bangunan. Kat bawahnya ada pasaraya. Malamnya, jenuh menyusur jalan mencari kedai makan. Mula-mula ke sebelah kanan hotel. Selepas tak jumpa satu pun kedai halal, kami berjalan pula ke sebelah kiri.. Ok jumpa. Bila masuk, rupanya malam tu ada jamuan raya. Bermakna takde jualan malam tu. Hehehe. Kata sepakat diambil, naik supermarket dan beli maggi.Beres.
Esoknya lebih kurang pukul 10 pagi kami bertolak ke Johor Premium Outlet. Best…best…best…. Lagi best kalau bawak RM10 ribu. Masuk sana masuk sini, cuci mata, cuci poket. Sangat bersemangat…… Nak pergi lagilah.
Pagi Sabtu, dengan longlainya bertolak balik

8 Comments (+add yours?)

  1. Ibuhani
    Sep 20, 2012 @ 21:50:19

    K.ani pn pernh gi 1x..kebetuln jugk ke sana….rambang mato dibuatnya!

    Reply

  2. Ibuhani
    Sep 20, 2012 @ 21:50:19

    K.ani pn pernh gi 1x..kebetuln jugk ke sana….rambang mato dibuatnya!

    Reply

  3. Rumah Kuning
    Sep 21, 2012 @ 13:59:41

    kak ani,memang rambang mata. byk je yg berkenan. poket je tak berapa mengizinkan. hehehe

    Reply

  4. Rumah Kuning
    Sep 21, 2012 @ 13:59:41

    kak ani,memang rambang mata. byk je yg berkenan. poket je tak berapa mengizinkan. hehehe

    Reply

  5. echah_syed
    Sep 25, 2012 @ 18:21:31

    hamboi 12 jam tu sanggup!mesti byk borong hbag kan kan kan🙂

    Reply

  6. echah_syed
    Sep 25, 2012 @ 18:21:31

    hamboi 12 jam tu sanggup!mesti byk borong hbag kan kan kan🙂

    Reply

  7. Rumah Kuning
    Sep 26, 2012 @ 12:06:15

    echah_syed,cuci mata je. maklum le byk masuk habuk lepas 12 jam perjalanan. hehehe

    Reply

  8. Rumah Kuning
    Sep 26, 2012 @ 12:06:15

    echah_syed,cuci mata je. maklum le byk masuk habuk lepas 12 jam perjalanan. hehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: