Yang Ditunggu-tunggu

Akhirnya…..8 Nov 2012  Hari terakhir persekolahan tahun 2012.
Esok cuti bermula.
Tapi…selagi anak-anak SPM masih bertarung, makcik pun tak berapa seronok  bercuti. Hehehe

6 Comments (+add yours?)

  1. MystoryPic
    Nov 09, 2012 @ 01:04:03

    lengang la sikit jalan raya waktu pagi…. tapi akan sesak teruk bila tengahari dan petang…. huhuhu

    Reply

  2. MystoryPic
    Nov 09, 2012 @ 01:04:03

    lengang la sikit jalan raya waktu pagi…. tapi akan sesak teruk bila tengahari dan petang…. huhuhu

    Reply

  3. Lynn
    Nov 09, 2012 @ 02:02:46

    As salam wbt..Lynn pon terasa gegaran bila budak2 cuti sekolah…last keje hari ni nak spend time ngan hubby kat s.alam…..allahuakbar…seronoknya tak yah ion baju sekolah anak sebulan lebih ni..hehe

    Reply

  4. Lynn
    Nov 09, 2012 @ 02:02:46

    As salam wbt..Lynn pon terasa gegaran bila budak2 cuti sekolah…last keje hari ni nak spend time ngan hubby kat s.alam…..allahuakbar…seronoknya tak yah ion baju sekolah anak sebulan lebih ni..hehe

    Reply

  5. Rumah Kuning
    Nov 09, 2012 @ 03:32:40

    MystoryPic,rasanya pagi2 diorang sedap sambung tidur.heheheLynn,budak seronok, emak dia seronok, cikgu pun seronok.

    Reply

  6. Rumah Kuning
    Nov 09, 2012 @ 03:32:40

    MystoryPic,rasanya pagi2 diorang sedap sambung tidur.heheheLynn,budak seronok, emak dia seronok, cikgu pun seronok.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: