Alhamdulillah….Lega

(Tujuan rekod diri sendiri)
12 hb Nov lps, bermula satu misi. Entah akan berjaya entah tidak. Kalau berjaya nanti, insyaAllah saya akan kongsi kat sini.  Buat masa sekarang, biarlah ia menjadi rahsia. Hehehe.

Isnin dan Selasa lepas juga makcik buat kelas tambahan. Pesan melalui SMS dan FB je.Sebelum cuti tu kalut sangat dgn macam-macam kerja, lupa nak pesan dgn diorang. Nasib baik  ramai datang. Mula-mula nak buat Isnin je, tapi biasala kan,  cikgu yang risau lebih. Ini nak ulang, itu nak ulang, ini spot, itu spot, (semua tajuk saya spot. hehehe) lastnya tambah lagi sehari. Diorang pun cuti lama sebelum periksa balik 19 hb nanti. Semoga anak-anak muridku dapat jawab dgn baik dan dapat keputusan yg cemerlang. Amin…

Kertas periksa akhir tahun utk pelajar form 4 dah habis makcik tanda. Yeayyy….. Isnin ni dah boleh gi key in markah dlm HC3, sambil-sambil tu boleh jumpa anak-anak muridku yang nak masuk periksa. Kejap tadi dah siap  key in markah dlm SAPS.  Leganya. Alhamdulillah

Malam tadi, gi cari buku kerja tahun 5 untuk Ain.Tahun depan dah naik tahun 5 si kecik ni  Maknya pun tumpang sekaki.  Maka terbelilah novel kat bawah. Yang Indah Hanya Mimpi. Rasa macam nak beli I Love You Stupid tulisan Melur Jelita. Tapi, nanti dulu lah. Lain kali. Mentang-mentang dah habis tanda kertas, layan novel je ya. Hehehe sekali sekala

Oklah, Selamat Tahun Baru 1434. Semoga semua kerja buat kita mendekatkan diri kita kepada  Allah Yang Maha Esa.

10 Comments (+add yours?)

  1. MystoryPic
    Nov 16, 2012 @ 00:01:52

    Best ke novel tu… saya mmg suka baca novel

    Reply

  2. MystoryPic
    Nov 16, 2012 @ 00:01:52

    Best ke novel tu… saya mmg suka baca novel

    Reply

  3. Ibuhani
    Nov 16, 2012 @ 00:39:07

    Salam maal hijrah RK…..

    Reply

  4. Ibuhani
    Nov 16, 2012 @ 00:39:07

    Salam maal hijrah RK…..

    Reply

  5. Rumah Kuning
    Nov 17, 2012 @ 04:22:39

    MystoryPic,Baru buka plastik pembalut. Tak baca lagi.Ibuhani,T kasih Kak Ani.

    Reply

  6. Rumah Kuning
    Nov 17, 2012 @ 04:22:39

    MystoryPic,Baru buka plastik pembalut. Tak baca lagi.Ibuhani,T kasih Kak Ani.

    Reply

  7. MulutPayau
    Nov 17, 2012 @ 08:47:06

    Bbrpa orang kawan dah ada novel..teringin jugak nak baca.tentu best karya SAS…

    Reply

  8. MulutPayau
    Nov 17, 2012 @ 08:47:06

    Bbrpa orang kawan dah ada novel..teringin jugak nak baca.tentu best karya SAS…

    Reply

  9. Rumah Kuning
    Nov 18, 2012 @ 09:41:22

    MulutPayau,t kasih krn singgah rumah kuning. saya pun belum baca lagi novel ni. harap2 sedap….hehe

    Reply

  10. Rumah Kuning
    Nov 18, 2012 @ 09:41:22

    MulutPayau,t kasih krn singgah rumah kuning. saya pun belum baca lagi novel ni. harap2 sedap….hehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: